Redovisningskonsult till Dagertun Support & Consulting

Redovisningskonsult till Dagertun Support & Consulting

Nu söker vi en Redovisningskonsult till Dagertun Support & Consulting i Luleå. Har du bred erfarenhet inom ekonomi & redovisning och brinner för att utveckla ekonomiprocesser i en konsultativ roll är tjänsten som Redovisningskonsult på Dagertun något för dig!

Om tjänsten
Som Redovisningskonsult hos Dagertun arbetar du operativt i nära samarbete med företagets kunder. Du ingår i ett sammansvetsat team som tillsammans ansvarar för helhetsleveransen av ekonomitjänster. I rollen ansvarar du operativt över löpande redovisning, bokslut och utveckling av kundernas ekonomiprocesser. Du kommer att arbeta mot stora och små kunder som tillämpar regelverken K2, K3 och IFRS.

I rollen som Redovisningskonsult hos Dagertun, har du goda möjligheter att nyttja din kompetens inom redovisning och styrning för att tillsammans med oss utveckla företaget och våra lokala, nationella och internationella kunder.

I din roll som Redovisningskonsult jobbar du huvudsakligen med arbetsuppgifter inom:
  • Löpande redovisning
  • Bokslut
  • Utveckla ekonomiprocessen
Tjänsten som Redovisningskonsult är en fast anställning med planerad tillsättning i under våren 2021.

Om dig
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av arbete inom redovisning och är redo för nästa utmaning i karriären. Vi tror att du har en universitetsexamen inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har god kompetens inom redovisning, bokslut och ekonominära arbetsuppgifter.

Som person brinner du för att tillsammans med dina kollegor i sammansvetsade team leverera excellenta uppdrag och underlag till våra kunder. Du tar på ett naturligt sätt ansvar över redovisningsfunktionen hos våra samarbetspartners och du nyttjar din kompetens för att utveckla ekonomisprocesser.

Viktigt för tjänsten är:
  • Struktur
  • Planering
  • Samarbete
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Dagertun
Vi är ett gäng ambitiösa, målmedvetna och ödmjuka tävlingsmänniskor som alltid står upp för sanningen. Hos oss finns det ingen hierarki, inga könsstrukturer eller prioriterade partners. Hos oss är det prestigelöst, alla som vill får stort ansvar och möjligheter att påverka sina uppdrag och sin roll utifrån egna ambitioner och målsättningar. Hos oss är du aldrig ensam, du har alltid en lika ambitiös kollega att fråga när du undrar över något. Alla medarbetare deltar också i vårt årliga vinstdelningsprogram, Dagertun Incentive.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Filip Johansson via Adecco 073- 684 70 01, filip.johansson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Redovisningskonsult, redovisning, bokslut, Ekonom, Luleå, Affärssystem, Dagertun, Dagertun Support & Consulting, Adecco
Mer info
Kontaktperson Filip Johansson
Telefon 073-684 70 01
Område Luleå
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.