DHL Freight söker fältsäljare till Norrbotten

DHL Freight söker fältsäljare till Norrbotten

Tjänstebeskrivning

På DHL har vi massor att vara stolta över. Men det vi är mest stolta över är våra medarbetare. Och som medarbetare hos oss på DHL har du möjlighet att upptäcka och utveckla dina starka sidor. Ta chansen att vara en del av världens ledande logistikföretag för att ha möjlighet att vidga dina vyer och uppnå resultat tillsammans med de bästa i branschen. Allt vi kräver från dig är ditt engagemang, ditt driv att du tror på dig själv!

Krav på person

Som fältsäljare på DHL arbetar du självständigt med försäljning mot företag som har behov av våra tjänster inom transport och logistik. Du bearbetar medelstora och stora företag inom alla branscher i region Norrbotten med omnejd. Ditt primära fokus är att vara på fältet och träffa nya samt befintliga kunder och identifiera deras behov och anpassa en lösning.

Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta i ett högt tempo med många kunder, kontaktytor och affärsmöjligheter. Till din hjälp har du en supportorganisation och du har även mycket kontakt med platschefer, säljchefer och supervisors internt på DHL. Tillsammans med ditt team är ditt mål att öka våra marknadsandelar i ditt geografiska område.

Vi söker dig som tidigare har arbetat som säljare, gärna ute på fältet och med tjänsteförsäljning. Det är meriterande om du har jobbat med logistiklösningar tidigare. Vi ser också att vår nya säljare är:
  • Engagerad
  • Strukturerad
  • Lösningsorienterad
  • Driven
  • Relationsskapande
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som fältsäljare.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Vardagar - möjlighet till flex
Plats: Kontor i Luleå

Om PerformIQ

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Oscar Dahl på 073-940 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, fältsäljare, utesäljare, account manager, försäljning
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 20 juli (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är "logistikbolaget för hela världen". Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 470 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning. DHL i Sverige har ca 4000 medarbetare och 60 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Våra kunder är viktiga för oss och varje kontakttillfälle som en kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla. Välkommen till DHL. För mer information besök www.dhl.se