Är du vår nästa servicetekniker/innesäljare till Cramo Luleå?

Är du vår nästa servicetekniker/innesäljare till Cramo Luleå?

Är du en praktisk, social och serviceinriktad person som tycker om olika maskiner? Som följer Cramo:s värdeord: trovärdighet, utvecklingsvilja och engagemang samt vill tillhöra en grupp med stark gemenskap, då ska du söka tjänsten idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Cramos räkning en servicetekniker/innesäljare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Cramo. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förväntan är att du arbetar i Luleå under sex månader, och sedan kan förflyttas till Cramo i Boden. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och XXXX önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

I rollen som Servicetekniker/Innesäljare kommer du i huvudsak arbeta med returhantering av maskiner och tillbehör efter uthyrning. Tjänsten går ut på att se till att Cramos kunder i alla lägen får en bra dag på arbetet med fungerande maskiner och god service.

Du lastar och lossar maskiner, tar emot returer och genomför skadekontroll, rengör och funktionskontrollerar maskiner samt genomför vissa reparationer/underhåll. Du kommer att arbeta med byggmaskiner, liftar och anläggningsmaskiner samt aktivt delta i driften och skötseln av verkstaden.

Vid behov kommer du att hjälpa till i butiken. Du hjälper kunderna i butiken direkt eller över telefon. Du ger råd och instruktioner och utför ett aktivt säljarbete. Utöver kan även en del administrativa arbetsuppgifter så som beställning av reservdelar, debitering av kundskador, förbrukningsmaterial och returtransporter samt påfyllning och lagerföring av saluvaror förekomma.

Vi söker dig som

Cramo söker dig som har ett maskintekniskt intresse, fullgjord gymnasieutbildning, god datavana och B-körkort. Det är meriterande om du har truckkort, el-behörighet och erfarenhet av servicerelaterade arbeten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Cramo.
Du är stresstålig, då det kan vara hektiskt vid vissa tillfällen, noggrann då du undersöker maskiner, social då du kommer att bemöta kunder och ge bra service. Samtidigt som det är bra att du är initiativtagande och hjälper till där det behövs hjälp.

Information om kundföretaget

Vi på Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Hos oss får du en bra och säker introduktion samt möjligheter till kompetensutveckling där erfarenhetsbyte och relationsskapande är minst lika viktigt som traditionell undervisning. Sist men inte minst erbjuder vi dig ett roligt arbete med trevliga kollegor och en stark gemenskap.
Vill du läsa mer om Cramo kan du besöka deras hemsida: www.cramo.se
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 28 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.