Industrisäljare - Luleå

Industrisäljare - Luleå

Om tjänsten

För att möta de stora industrisatsningarna i Norra Sverige söker vi nu en erfaren säljare till vårt team i Region Nord med fokus på industrikunder. Din kundkrets verkar till stor del inom gruvindustri och träindustri men uppdraget sträcker sig också till kommande nyetableringsprojekt i området.

Vi söker dig med stort affärs- och kundfokus och som värdesätter starka, långsiktiga kundrelationer. Du är van att skapa resultat genom effektiv, strukturerad bearbetning och utveckling av kunder och som motiveras av att jobba med längre säljcykler. Du driver och ansvarar för hela säljprocessen, från kundplaner till att följa upp och utveckla dina kunder. Ett nära samarbete med Cramos depåer inom Region Nord är avgörande för att bli en framgångsrik säljare. Du ansvarar för industrikunder i ett område från Skellefteå i söder till Kiruna i Norr. Du rapporterar till försäljningschef Region Nord och kommer att ingå i en helt fantastiskt grupp säljare. Resor med övernattningar förekommer i tjänsten. Lämplig placeringsort kan vara Luleå eller Boden.

Om dig
  • Tidigare erfarenhet från försäljning.
  • Du drivs av att göra affärer och du är bra på att förhandla.
  • Du har stor erfarenhet av att jobba med marknad- och säljplaner och trivs med att både ansvara för och delta i kund- och säljaktiviteter.
  • Är en god kommunikatör och en långsiktig relationsbyggare både internt och externt.
  • Arbetar strukturerat och använder säljstödsystem och Office-paketet som dagliga verktyg.
Vi söker dig som är intresserad och motiverad av att hitta nya vägar för att utveckla dina kunders affärer, du har förmågan att se lösningar som skapar värde, effektivitet och lönsamhet. Du är nyfiken och vill vara en del av Cramos digitala resa och framtida tjänster/erbjudanden. Tidigare erfarenhet av arbete inom industriområdet är meriterande.

Vad erbjuder vi dig?

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nicklas Werner, försäljningschef, tel: 070-680 14 95.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson Nicklas Werner, försäljningschef
Telefon 070-680 14 95
Område Luleå
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.