Private Banker till SEB i Luleå

Private Banker till SEB i Luleå

Vill du hjälpa våra kunder till en bättre privatekonomi och skapa långsiktiga och givande kundrelationer? Nu söker vi en Private Banker till vårt kontor i Luleå.

Om jobbet
Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande uppdrag i ett av SEB:s viktigaste kundsegment. Du kommer att ta över en befintlig kundstock men förväntas också attrahera nya kunder till SEB Private Banking. Rollen innehåller en hög grad av frihet under ansvar där du till stor del styr din dag själv. Din arbetsplats utgår från SEB Luleå men du ansvarar för kunder över ett större område.

Vem är du?
Jag söker dig som är lagspelare, positiv, lösningsorinterad och som har en stark egen drivkraft att utveckla affären genom att du brinner för Service i Världsklass. Du är flexibel och förstår att ständig förändring kommer att vara en del i vardagen där vi ständigt jobbar med att utveckla vårt arbetssätt och våra tjänster. Du anammar den digitala utvecklingen och förstår mervärdet av att bygga nära och långsiktiga relationer med våra kunder. Du är kundens ekonomiska coach och förstår vad som skapar värde för kunden nu och i framtiden. Tjänsten innebär att du kommer arbeta med investeringsrådgivning vilket innebär att du har SwedSec licens.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer - dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet!

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta mig Nils-Åke Claeson på 076-107 20 50 eller nils-ake.claeson@seb.se.

#LI-POST
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 sept (1 dag kvar)