Vi söker efter dig som har stort intresse för sälj och som vill arbeta hos Comfort Rör City i Luleå!

Vi söker efter dig som har stort intresse för sälj och som vill arbeta hos Comfort Rör City i Luleå!

Har du ett brinnande intresse för att sälja och stor initiativförmåga. Som inte ser hinder utan utmaningar och som vill bemöta kunder varje dag med ett leende på läpparna? På Comfort Rör City får möjlighet att hjälpa kunder och sprida härlig energi till din omgivning. Känns det här som dig, ska du söka tjänsten idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Comfort Rör Citys räkning en säljare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Comfort Rör City under cirka tolv månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Comfort Rör City expanderar och söker därigenom en person med mycket energi. Företaget har en härlig känsla där alla känner sig välkomna och där man har möjlighet att kunna utvecklas.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Comfort Rör Citys önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som säljare på Comfort Rör City kommer du att få bemöta kunder från både företag och privatpersoner. Du kommer att hjälpa kunder att hitta rätt produkter som dem är ute efter eller ge en gedigen hjälp.

Vi ser även att du tar initiativ och gillar tekniska produkter. Comfort Rör City vill hjälpa alla kunder och har byggt upp en familjär känsla i företaget där alla får möjlighet att kunna utvecklas. Arbetsdagarna är lagda på vardagar mellan 08:00-17:00.

Vi söker dig som

Har ett stort intresse för att sälja och har bra kunskap i att kommunicera både på svenska och engelska.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Comfort Rör City. Du är en sprudlande person som gärna vill utvecklas och lära dig nya saker. Vi ser även att du är intresserad av tekniska produkter och blir motiverad av att sälja.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Lindgren Johansson
Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mejl men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Comfort Rör City i Luleå AB är ett lokalägt företag anslutet till Comfort-Kedjan. Comfort-Kedjan totalt har mer är 2 100 medarbetare i 120 anslutna företag. Detta gör Comfort marknadsledare inom VVS-installation och tongivande aktör inom entreprenadbranschen. Till detta kan läggas 63 butiker spridda från norr till söder som tillsammans gör Comfort Rör City till specialisterna inom vatten och värme!
Att arbeta hos Comfort Rör City i Luleå AB innebär ett varierat arbete bland trevliga medarbetare.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 4 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.