Personbils-, Lastbils- och Transportbilsmekaniker Luleå

Personbils-, Lastbils- och Transportbilsmekaniker Luleå

Dina arbetsuppgifter

Hej och vad kul att du kom över denna annons! Vi söker dig som är personbils-, transportbils eller lastbilsmekaniker.

I dina arbetsuppgifter kan det bland annat ingå felsökning, service, underhåll samt reparationsarbete. Även montering av tillbehör på nya bilar.

Din profil

Vi söker dig som:

Har en fordonsteknisk utbildning och gärna ett par års erfarenhet som personbils-, transportbils- eller lastbilsmekaniker. Du besitter kunskap och har utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är en problemlösare som är noggrann, praktiskt lagd och ansvarsfull. Vidare har du lätt för att ta egna initiativ samtidigt som du är en lagspelare. Du har goda kunskaper i svenska och engelska eftersom detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning.

B-körkort är ett krav.

Ansökan

Du blir anställd av oss på Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos oss på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkring enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet spelar din personlighet.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Dock senast 2021-04-18.
Om du har några funderingar kring tjänsten eller har andra frågor är du välkommen att kontakta Andrea Costow 070- 821 53 10 eller via mail andrea.costow@clwork.se. Varmt välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Andrea Costow
Telefon 070-821 53 10
Område Luleå
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se