BI Developer - CGI, Luleå

BI Developer - CGI, Luleå

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. CGI arbetar sida vid sida med deras kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång.

kunderna behöver CGI:s hjälp med att ta sin BI/DW verksamhet till nästa nivå, vilket innebär att CGI behöver förstärka deras team med fler duktiga systemutvecklare med erfarenhet inom Business Intelligence och Data Warehousing.

Är du driven, öppen, nyfiken och gillar att använda teknik för att hjälpa dina kunder att skapa affärsfördelar med hjälp av information? Då känner du dig hemma i teamet på CGI i Luleå!

Information om tjänsten

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos CGI under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Vi söker dig som

För att lyckas i rollen som BI Developer, söker vi dig som har en akademisk examen från Universitet eller motsvarande IT kunskaper genom arbetslivserfarenhet, samt erfarenhet av BI/DW lösningar.

Du har god kompetens inom databasutveckling, gärna med erfarenhet från fler än en plattform. Alternativt har du kompetens och erfarenhet från utveckling av rapport- och analysapplikationer i olika verktyg.
Utöver erfarenhet från BI/DW området och goda teknikkunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen.

Som person är du självständig och självgående men jobbar bra i team, du är också öppen, nyfiken och gillar utmaningar. Du delar med dig av din kunskap och erfarenhet, och tar gärna del av andras.

Vidare har du har goda kunskaper i både svenska och engelska och är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift.

START: enligt ök.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Christoffer Sanchez Lindgren, 073-800 37 77

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Utveckla din karriär hos CGI
Det är en extraordinär tid i IT-branschen. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för deras kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för deras medarbetare.
På CGI nås framgång genom varje medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar CGI de utmaningar och belöningar som kommer genom att de skapar ett växande företag, vilket stärker CGI:s ägarskapskultur. Alla deras medarbetare drar nytta av det värde som gemensamt skapas.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)