Utvecklare JavaScript Netsuite

Utvecklare JavaScript Netsuite

Beskrivning av tjänsten

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Här kommer du bli en del av den ledande NetSuite-partnern i Norden med en stor befintlig kundstock. Tillsammans med ett mindre team kommer du sitta på vårt kontor och arbeta för flertalet kunder, givetvis med gemensam nämnare att alla använder det molnbaserade affärssystemet NetSuite.

Bli en del av vårt team och upplev den unika mixen av det lokala kontoret med familjär stämning kombinerat med kraften i ett multinationellt företag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer utveckla i JavaScript och bl.a. använda dig av ramverket Suitescript. Du kommer att vara delaktig i olika typer av projekt, allt i från hela implementationer av affärssystem till uppgradering och förbättring av funktioner. I projekten kan det exempelvis handla om nyutveckling, vidareutveckling, anpassningar till att skapa nya gränssnitt och applikationer i systemet.

Är du den vi söker?

Vi söker efter dig som drivs av att lösa problem och som har ett genuint intresse av att hålla på med utveckling. Då vi är en mindre grupp så ser vi gärna att du är proaktiv i ditt arbetssätt med en hög grad av initiativtagande och självständighet.

Vi ser gärna att du har:
  • Kunskap och erfarenhet av Objektorienterad programmering.
  • Ett genuint intresse för utveckling och programmering.
Vi blir särskilt glada om du har:
  • Erfarenhet av utveckling i JavaScript
  • Erfarenhet av att ha arbetat med ERP-system
  • Kunskaper inom Ekonomi/finans
  • Relevant universitetsutbildning.
Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 mars 2020 (29 dagar kvar)