Account Manager

Account Manager

Account Manager
Luleå

Är du en vass säljare med tekniskt intresse, som dessutom älskar kaffe? Då är detta en tjänst för dig! Café Bar har just nu en unik öppning då vi söker en Account Manager med starkt driv och högt engagemang. Vi växer i Luleå och behöver dig på resan!

Café Bars utbud består av ett stort urval av moderna kaffemaskiner och tillhörande högkvalitativa ingredienser, samt vatten- och varuautomater och smarta kylar, vilket gör att det finns lösningar för både det lilla och det stora företaget. I vår relation med kunderna bidrar vi med mer än gott kaffe - vi är med och skapar energi på jobbet!

Vår drivkraft är glädje!
På Café Bar har vi tre värdeord - Glädje, Kompetens och Lönsamhet - som alltid finns med i alla beslut, stora som små. För att nå våra mål och uppfylla vår vision så är våra värderingar grunden och det som driver oss framåt. Genom dessa vill vi att du är med och bygger vår kultur samt levandegör det i mötet med kollegor och kunder varje dag.

Rollen som Account Manager är på heltid och placeringsort är Luleå. Du tillhör Skellefteådistriktet där också närmsta chef samt övriga kollegor finns. Bil finns till ditt förfogande och du utgår initialt hemifrån.

 

Vad tycker Jim Olofsson, distriktschef, om att jobba på Café Bar?

"Jag har jobbat på Café Bar i totalt tolv år. Nio år som franchisetagare och snart tre år som anställd distriktschef. Jag tycker det är en fantastiskt rolig bransch med en produkt som alla känner till och har en åsikt om.  

Café Bar som företag är grymt att jobba åt och vi har en fantastisk sammanhållning. Alla distrikt är som ett eget företag i företaget. Man har väldigt stor frihet att nå målen som gemensamt sätt upp, naturligtvis inom vissa ramar."

Läs mer om vad Jim har att säga på https://career.masterhelp.se/cafe-bar/lulea

 

Om tjänsten
Som Account Manager ansvarar du för din egen försäljning och försäljningsprocess, från prospektering, kundmöte och offerthantering till uppföljning av affärer och genomförande av aktiviteter i syfte att nå budgeterad försäljning. Till din hjälp har du bolagets CRM-system, uppdaterade digitala säljverktyg och kontinuerliga marknadskampanjer. Självklart finns dina säljkollegor ute i landet och din närmsta chef för stöd, pepp och bollplank.

Din profil
Rollen som Account Manager passar dig som gillar sälj, drivs av att skapa goda affärer och uppskattar en varierande vardag. Vi är nyetablerade i Luleå och utöver säljbearbetning ser vi också att du kan stötta med tekniska ärenden emellanåt samt vårda våra befintliga kundrelationer. Vidare ser vi att du:

  • Är självgående, har ett stort eget driv och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål
  • Har en lösningsorienterad attityd, ser möjligheter och en väg framåt för att lyckas
  • Är strukturerad med god planeringsförmåga
  • Är flexibel och lyhörd med ett tekniskt intresse för att leverera den bästa kundnyttan

Du har såklart precis som oss - en stor passion för riktigt gott kaffe!

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Annie Åström. Du når Annie på 031-70 45 195. 

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Café Bar är på en spännande resa - kundlöftet och passionen har sedan start varit att alltid till alla servera den perfekta koppen kaffe, oavsett var du befinner dig i Sverige. År 2017, i samband med företagets 30-årsjubileum, återtogs ursprungsnamnet Café Bar.

Företaget är svenskt och omsätter drygt 350 miljoner, är rikstäckande och består av drygt 200 anställda på 25 orter, allt med syfte att komma nära kunden. Café Bar tillhandahåller maskiner, ingredienser och service av högsta klass och har alltid egen personal med hög kompetens som utför samtliga delar av leverans mot kund. Organisationen i Skellefteå består av en distriktschef samt en distriktsansvarig Kaffecoach och Smakexpert.

För mer info - www.cafebar.se

Genom Simonssongruppen har Café bar en stark och långsiktig ägare med ett stort nätverk av företag och personer verksamma inom olika branscher. För mer info - www.simonssongruppen.se

Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Butik, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 19 jan 2023 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!