Terminalarbetare LULEÅ

Terminalarbetare LULEÅ

Brinner du för Norrlands och vill bidra till en väl fungerande logistik och snabba transporter? Vill du ha en nyckelposition där du tillsammans med dina kollegor bidrar till markanades bästa logistik? Ansök då nu!

Som
Terminalarbetare har du en bred och ansvarskrävande roll på företaget. I ditt arbete bidrar du till att terminalen fungerar så bra som möjligt. Tempot kommer att variera och du ser själv till att planera ditt arbete så att in- och utleveranser faller på plats och deadlines hålls. Det är därför viktigt att du är ansvarstagande, lyhörd och har god planerings- och prioriteringsförmåga.

Du
arbetar självständigt sortering scanning samt med lastning och lossning av försändelser och paket så att de blir utförda så punktligt som möjligt. I rollen ingår att även själv köra ut vissa paket och gods till boxar, företag och privatpersoner. Eftersom det ingår daglig kundkontakt i rollen är det viktigt att du är social och utåtriktad.

Arbetstiderna
varierar mellan 07:00- 18:00 måndag till fredag.

Tjänsten är en heltidstjänst med varierande arbetstider måndag till fredag och en tillsvidareanställningar med sedvanlig provanställning

Kvalifikationer

För
rollen krävs att du har giltigt B-körkort.
Meriterande om du har truckkort och ADR1:3 och erfarenhet av att framföra större fordon. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det viktigaste är inte vad du har gjort innan utan vi ser hellre att vi hittar rätt person som vi vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. Du som söker är flexibel, driftig, serviceinriktad och ansvarstagande. VI jobbar med elektroniska hjälpmedel så erfarenhet av detta är positivt.

Vidare
har du goda kunskaper i det svenska språket då många kontakter sker över telefon och det är viktigt att all dokumentation är korrekt och tydlig.

För
oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.
Mer info
Kontaktperson Tommy Olsson
Email Mejla Tommy Olsson
Område Luleå
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bussgods.se
Sista ansökningsdag 22 aug 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bussgods är
ett rikstäckande transportsystem som transporterar åt både företag och privatpersoner. Till största del sker detta i befintlig busstrafik med bussar som kör efter tidtabell. Detta gör Bussgods till ett av de miljövänligaste transportalternativen, då man kör både passagerare och paket på samma gång.
Bussgods samarbetar också med Finska , Matkahoulto, vilket gör att man kan skicka gods mellan både Sverige och Finland. Bussgods i Norr AB är ägt av
Länstrafiken i Västerbotten AB och Länstrafiken i Norrbotten i AB samverkan med Länstrafikenbolagen sker i många frågor.


Läs mer på www.Bussgods.se och www.tabussen.nu