Kundmottagare

Kundmottagare

Burlin Motor Luleå söker Kundmottagare
Vi söker en positiv och serviceinriktad rådgivare till vår kundmottagning i Luleå.

Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med dina kollegor i verkstad / reservdels mottagningen möta och hjälpa våra kunder på ett professionellt sätt. Du har en central roll i kundmottagningen.

Förutom din positiva framtoning krävs det att du som person är lyhörd för kundens behov och tydligt förmedlar våra förslag och åtgärder. Under din arbetsdag sker även många interna kontakter vilket ställer krav på att du kan samarbeta med dina kollegor för att hitta de bästa lösningarna för effektivitet och kundtillfredsställelse.

Vi söker en person med tidigare erfarenhet av verkstadsbranschen, gärna som kundmottagare eller personlig servicetekniker. Det är också en merit om du har erfarenhet av branschvanliga datasystem som exempelvis: Kobra, Cabas

Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med bra laganda, som satsar på arbetsmiljö och utbildning och som också ger dig stora möjligheter att påverka ditt och din avdelnings arbete.

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta: Magnus Marklund, telefon: 0920-78966. Skicka din ansökan till: magnus.marklund@burlin.se, alternativt till: Burlin Motor
Att: Magnus Marklund,Banvägen 6 973 46 Luleå

Rekryteringen sker löpande och vi behöver din ansökan senast
2019-11-30
Mer info
Kontaktperson Magnus Marklund
Telefon 0920-78966
Email Mejla Magnus Marklund
Område Luleå
Yrkesroll Fordon, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Burlin Motor AB, grundades av Burlin Gruppen 1995. Vi är ett innovativt och entreprenörsinriktat bilföretag som sedan sin start har visat god lönsamhet. Burlin Motor driver Toyota fullserviceanläggningar i Umeå (1995), Skellefteå (1995), Piteå (2010) och Luleå (2004). 2001 tillkom Yamaha Center i Skellefteå. AVIS biluthyrning började vi med 2010 i Luleå.

Umeå-, Skellefteå- och Luleå-företagen är miljöcertifierade enligt ISO14001. Piteå följer Toyotas 8 miljösteg.

Burlin Motors ägande består av VD/koncernchef Stefan Burlin, tillsammans med platscheferna på respektive ort.