Systemutvecklare till TietoEVRY

Systemutvecklare till TietoEVRY

Är du en erfaren systemutvecklare? Nu har du möjligheten att arbeta på ett spännande uppdrag hos TietoEVRY!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar t.o.m. 2021-03-31. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos TietoEVRY. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetTietoEVRY är ett ledande företag inom digital transformation och levererar helhetslösningar inom IT till företag inom näringslivet och offentlig sektor. De har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder sin mjukvara och deras tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor. De hjälper företag att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.

ArbetsuppgifterSom systemutvecklare på TietoEVRY kommer du att utveckla högteknologiska lösningar inom 5G till TietoEVRYs kunder.

I utvecklingsprocessen arbetar du med analys, implementering och test som passar dig som motiveras av metodiska sätt att lösa problem. Du kommer att arbeta i nära samarbete med andra utvecklare, IT-arkitekter och systemägare för att lösa dina uppdrag.

Formella krav
  • Du har en universitets/högskoleexamen i datavetenskap eller motsvarande område.
  • Du har erfarenhet av Java, samt C/C++
  • Meriterande med erfarenhet av GIT, Jira och Jenkins
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Övrig information
Start: Omgående
Plats: Luleå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Systemutvecklare, programmering, Java, C, C++, Jenkins, Jira, GIT, IT, 5G, teknik, Luleå, Tieto, TietoEVRY
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!