Servicetekniker

Servicetekniker

Är du tekniskt lagd och vill ta chansen att utvecklas hos ett företag inom service och underhåll? Är du redan erfaren inom något av följande områden: fastighetsskötsel, kylteknik, ventilation, drift - eller är du kanske en erfaren bilmekaniker som vill ta steget vidare? Teknisk fastighetsservice söker utöka sitt team med engagerade medarbetare!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Teknisk Fastighetsservice.

Om företaget

Teknisk Fastighetsservice AB skapar goda inomhusmiljöer genom installation, service, förebyggande underhåll, utvecklingsåtgärder och driftansvar för tekniska system. Deras lösningar sänker totala kostnaderna för fastighetsägare och de som nyttjar lokalen. Inom verksamheten finns cirka 200 medarbetare, fördelade på 16 orter i Norrland. Med filosofin att utföra uppdrag på avtalad tid och med rätt kompetens har de uppnått en stark marknadsposition där vidareutveckling och tillgänglighet präglar det dagliga arbetet. Företaget arbetar med allt från mindre till större kunder som ICA, SSAB, Scania, Bombardier och Facebook.

Teknisk Fastighetsservice är familjeägt vilket tydligt speglar företagskulturen. Med korta beslutsvägar, flexibilitet och långsiktigt fokus skapar de en miljö där de anställda får växa utefter intresse och behov.

Arbetsuppgifter

Rollen innebär utförande av installation, förebyggande underhåll som tillsyn, kontroller och reparation. I stort arbetar du med service och underhåll av utrustning i kunders fastigheter. Ansvaret omfattar hela kedjan från ordermottagning till färdigt faktureringsunderlag. Rollen innebär mycket kundbesök där du utgår från kontoret eller hemmet. Som en del av kundbesöken förväntas du kommunicera vad som ska göras, vad som gjorts, och förslag på eventuella åtgärder.

Som anställd erbjuds du onboarding för att komma in i företaget och rollen, beroende på erfarenhet och inriktning av roll kan denna period variera i längd och omfattning. Vi ser att du som är junior till en början lär dig grunderna och utefter intresse och behov arbetar mer inriktat mot exempelvis kylteknik, ventilation eller automation. Kanske du som erfaren vill bredda din kompetens? Typen av arbetsuppgifter kan i hög grad variera.

* Installation, service och underhåll
* Kundkontakt och merförsäljning

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av eller utbildning inom ett eller flera områden nedan:
- Kylteknik
- Styr- och reglerteknik
- Ventilationsteknik (OVK särskilt meriterande)
- Automationsteknik
- El- och energiteknik
- Fastighetsskötsel
- VVS-teknik
- Installationsteknik
* Goda tekniska kunskaper
* Svenska obehindrat i tal och skrift
* B-körkort

Vi söker dig med ett stort teknikintresse och vilja att utvecklas. Du tycker om kundkontakt och initierar gärna samtal. Du har en god kommunikativ förmåga och kan göra dig förstådd. Som person är du uppmärksam, tillmötesgående och tycker om att ge god service. Eftersom arbetsuppgifter varierar är du nyfiken och tar initiativ för att driva ditt arbete och din utveckling framåt. Vidare motiveras du av problemlösning och anstränger dig för att leverera kvalitativa lösningar till kunden.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Boden, Kalix, Luleå, Piteå eller Skellefteå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: tekniker, servicetekniker, kylteknik, drift, underhåll, driftteknik, underhållsteknik, automation, automationsteknik, el, energi, styrteknik, reglerteknik, fastighetsskötsel, vvs, installation, installationsteknik, heltid, teknisk fastighetsservice, luleå, boden, kalix, piteå, skellefteå, heltid

Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 27 jan 2023 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.