Servicerådgivare / Kundmottagare till Burlin Motor

Servicerådgivare / Kundmottagare till Burlin Motor

Är du social och serviceinriktad? Trivs du i en varierande roll där du är ansiktet utåt? Då kan du vara Burlin Motors nästa servicerådgivare!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Burlin Motor AB.

Om företagetBurlin Motor AB, grundades av Burlin Gruppen 1995. Det är ett innovativt och entreprenörsinriktat bilföretag som sedan sin start har visat god lönsamhet. Burlin Motor driver Toyota fullserviceanläggningar i Gävle, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå.

Burlin Motor i Luleå är auktoriserade för: Bilförsäljning, verkstad samt reservdelar och tillbehör för Toyota. Samt verkstad och reservdelar för Lexus. Burlin Motor AB:s vision är att tillhandahålla varor och tjänster för en hållbar framtid. För att lyckas uppnå visionen krävs lyhördhet för omvärldsutvecklingen och vara beredd att aktivt anpassa efter den

ArbetsuppgifterI rollen som servicerådgivare arbetar du i en varierande roll med stort fokus på service. Du är ansiktet utåt och din huvudsakliga uppgift är att säkerställa en hög kundnöjdhet, vilket innefattar att bemöta och hjälpa kunder som kommer in i bilhallen.

Därtill består dina uppgifter bland annat av att boka in bilservice, kassahantering, intern fakturering och allt eftersom kommer du att få lära dig mer om exempelvis reservdelsfrågor och reklamationer. I din roll ingår även att koordinera verksamheten där du arbetar med bokning och planering av arbetet för medarbetarna i verkstaden. Du har tätt samarbete med övriga servicerådgivare på bilhallen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Systemvana
  • B-körkort
  • Talar och skriver svenska obehindrat
  • Tidigare erfarenhet av kundservice är meriterande
För att trivas i rollen som servicerådgivare bör du vara utåtriktad och trivas i en roll där du möter mycket människor. Eftersom alla kunder är olika krävs det att du är lyhörd, tillmötesgående och har en positiv inställning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, vilket innebär att det är viktigt att du är driven och villig att lära dig nya kunskaper om du inte har tidigare erfarenhet av yrket.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Luleå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundservice, kundservicemedarbetare, service, servicerådgivare, kundmottagare bilhall, bilverkstad, handläggning, kundsupport, koordinator, kundkoordinator, telefon, administration, heltid, Burlin Motor, Luleå, Norrbotten
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!