Rekryterande konsultchef

Rekryterande konsultchef

Vill du skapa skillnad för både företag och människor och göra framgångsrika rekryteringar? Sätter du upp höga mål för dig själv och motiveras av möjligheten att utvecklas inom bl.a. arbetsrätt och rekrytering? Då kan nästa steg i din karriär vara som rekryterande konsultchef hos oss på Bravura.

Om företaget
Bravura är ett rekryterings- och bemanningsföretag där vårt företagande har utgångspunkt i en övertygelse om att jobb är något fundamentalt för alla människor. Vi tror att människor och företag gör skillnad för varandra och vi har möjlighet att vara länken däremellan. Så stärker vi företag genom människor och människor genom jobb.

Vi är en attraktiv arbetsgivare för dig som är målinriktad, tycker om att göra affärer samt trivs i en inspirerande och entreprenöriell miljö. Hos oss får du möjlighet till initiativtagande och ansvar samt erbjuds möjlighet till personlig utveckling och avancemang. Hos oss får du även en arbetsplats där vi ser att en god gemenskap och glädje genererar bättre resultat.

Om tjänsten
Som rekryterande konsultchef kommer du att driva egna rekryteringsprocesser, från kravspecifikation ute hos kund till anställning hos oss eller direkt hos kundföretaget. I rollen driver du flera rekryteringsprocesser parallellt och arbetar även med merförsäljning och kundrelationer i nära samarbete med säljavdelningen. Du ansvarar även för ett 20-tal konsulter ute hos en av våra största kunder. Du har eget ansvar för de konsulter som arbetar i din region, vilket innefattar möte hos kund för uppföljning och kontakt med konsulter.

Tjänsten kommer vara fördelad med ca 20-30% fokus på rollen konsultchef. I ditt team ingår flera rekryterare, konsultchefer och en rekryteringsansvarig. I rollen får du en grundläggande utbildning som behandlar bland annat rekrytering, arbetsrätt, affären och branschen. Du ges stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din egen och Bravuras utveckling. Genom Bravuras Recruiter Program kommer du få rätt förutsättningar att lyckas i rollen som rekryterande konsultchef.
 • Ansvar över dina egna rekryteringsprocesser
 • Konsultansvar med arbetsuppgifter inom arbetsrätt, konsultuppföljning och kunddialog
 • Du börjar tjänsten i Recruiter Program som ger dig rätt förutsättningar för att lyckas i rollen som rekryterare
  Utbildning, erfarenheter och personliga egenskaper
  • Akademisk examen
   • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska
   • Meriterande med erfarenheter från en roll som inneburit kundrelationer, service och försäljning
   I rollen som rekryterande konsultchef pratar du med många kunder och kandidater dagligen och du räds inte för att ta första steget till ett samtal, därtill har du en god kommunikativ förmåga och trivs som bäst i sociala situationer. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Detta då vi på Bravura samarbetar mycket över avdelningar internt och med våra kunder. Som person tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och du har en förmåga att skapa en struktur i ditt arbete.
    Om du jobbar hårt för att bli en vinnare och har rätt inställning så tror vi att du kan lyckas även om du inte hunnit skaffa dig erfarenhet från branschen. I kombination med ett professionellt och affärsmässigt agerande, intresse för kunskap och utveckling samt ett föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning så har du goda förutsättningar att lyckas!

    Övrig information
    Start: 31/10
    Plats: Luleå
    Lön: Fast lön + rörlig provision

    Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

    Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

    Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

    Välkommen med din ansökan!
    Mer info
    Kontaktperson Jonathan Wålstedt
    Telefon 0735889017
    Område Luleå
    Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
    Typ av anställning Heltid
    Sista ansökningsdag 6 nov 2022 (34 dagar kvar)

    Om arbetsgivaren

    Bravura är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag för företag som vill hitta Next Gen Professionals - det vill säga talanger i början av karriären. Vi är nästan alltid på jakt efter nya medarbetare till våra roller inom försäljning och rekrytering. Emellanåt har vi även vakanser inom våra supporterande funktioner. Vill du vara med på en spännande resa och skapa skillnad för både företag och människor? Välkommen till Bravura!