Projektör / Fiberprojektörer till IP-Only

Projektör / Fiberprojektörer till IP-Only

Vill du arbeta i en projektledande funktion i en tjänst där du erbjuds att arbeta med stor frihet tillsammans med yrkeskunniga kollegor? Har du erfarenhet inom fiberbranschen eller markentreprenad och lockas du av att ta ett ägandeskap i dina projekt? Vi söker dig med intresse för fiberbranschen till en tjänst som projektör hos IP-Only.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering.

Om företagetIP-Only är ett snabbväxande telekombolag som på några få år har vuxit från 65 anställda till att idag vara ca 800 totalt i koncernen. De satsar för att utmana telekombranschen och för att digitalisera hela Sverige, där de bygger fibernät över hela landet. IP-Only levererar allt från fiberanslutningar till privatpersoner till omfattande driftlösningar för företag med stora kapacitets- och säkerhetskrav. Över tid har de samlat kompetens och personer med kunskap och erfarenhet av att bygga och driva en komplett modern infrastruktur av fibernät, datacenter och tekniska tjänsteplattformar.

ArbetsuppgifterSom projektör ansvarar du för projektering av IP-Onlys fiberbyggnation. Du driver projekteringen självständigt med ett ägandeskap och ansvarar för att ta fram projektens kostnadsestimat, materialestimat samt underlag för tillstånd. Du arbetar med projektering i olika faser däribland grovprojektering, fältprojektering och detaljprojektering. Vidare tar du fram underlag för tillståndsansökningar, där du samarbetar med IP-Onlys tillståndshanterare som ansvarar för bland annat bygglovshandlingar och dialogen med myndigheter. Rollen innebär även samarbete med byggprojektledare, markavtalsinsamlare, nätplanerare, säljorganisationen och underentreprenörer.

Antalet projekt du hanterar parallellt beror på projektens storlek och variation. Du har stor frihet att planera dina arbetsveckor. Tjänsten innebär en del resor och du planerar själv dina rutter och eventuella övernattningar vid behov.

Formella krav
  • Något / några års erfarenhet från en liknande roll
  • Du har kunskaper inom mark och tidigare erfarenhet av markentreprenad, gärna inom fiber, el, vatten och/eller väg
  • Du har utbildning i arbete på väg nivå 1 & 2 samt i BAS-P och BAS-UDu har utbildning i arbete på väg nivå 1 & 2 samt i BAS-P och BAS-U
  • Du har B-körkort och goda kunskaper i svenska
  • Erfarenhet av fiberbranschen och utbildning inom Robust Fiber ses som starkt meriterande
Vi tror att du som söker har förmågan att driva dina projekt framåt och att strukturera ditt eget arbetssätt. Att ta egna initiativ och agera problemlösande ser du som motiverande och du har förmågan att ta egna beslut i ditt arbete. Vidare ser du möjligheter i förändring och du trivs i en roll som innebär förändrade direktiv och varierande arbetsdagar.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Luleå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Fiberprojektör, projektör, projekt, projektledare, fiber, fiberbranschen, mark, entreprenad, bygg, byggbranschen, heltid, konsult, Norr, Luleå
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!