Nätverkstekniker till Tieto

Nätverkstekniker till Tieto

Vill du arbeta i tekniska projekt med IT-drift? Har du erfarenhet av nätverk och vill arbeta med it-drift i en varierande roll med kompetenta och erfarna medarbetare?

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Tieto har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Tieto en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetTieto är ett ledande företag inom digital transformation och levererar helhetslösningar inom IT till företag inom näringslivet och offentlig sektor. De har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder sin mjukvara och deras tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor. De hjälper företag att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.

Du kommer att tillhöra ett team på 12 personer med lång och varierande erfarenhet inom nätverk.

ArbetsuppgifterSom teknisk it specialist på Tieto kommer du att arbeta med it-drift samt att delta i olika tekniska projekt. Du kommer att arbeta som teknisk konsult mot ett antal olika kunder där fokus ligger på drift av infrastruktur och applikationer inom nätverk och server. Du sitter för det mesta på Tietos kontor och hanterar ärenden som kommer in tillsammans med de övriga i teamet. I vissa fall krävs närvaro hos kunden för att kunna lösa uppgiften. I arbetsuppgifterna kan även felsökning, installationer av program och servrar ingå.

Formella krav
  • Teknisk eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet inom nätverk
  • Erfarenhet av nätverk
  • Erfarenhet av Server, MS SQL och/eller Linux är meriterande
  • Erfarenhet av ITIL-ramverk är meriterande
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Vi söker dig som har en stark drivkraft att utvecklas och kan styra ditt eget arbete framåt. I ditt samarbete med övriga projektmedlemmar är du tydlig i din kommunikation och har bra förmåga att samarbeta. Då rollen innebär kontakt med kunder är det viktigt att du är serviceinriktad och positiv i din kommunikation.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Luleå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: it-drift, teknisk konsult, tekniska projekt, server, SQL, nätverk, ITIL-ramverk, felsök, infrastruktur, applikationer
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.