Mediakonstruktör / Rörkonstruktör / VVS

Mediakonstruktör / Rörkonstruktör / VVS

Har du erfarenhet inom rör- och mediakonstruktion? Vill tillhöra ett konsultbolag där tekniska lösningar och personlig utveckling står i fokus? Nu finns möjligheten att ingå i teamet på SITE i Luleå!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SITE.

Om företagetSITE är ett konsultföretag som specialiserar sig med tjänster för tung industri. Deras konsulter har stor erfarenhet inom området och levererar kort och gott processer för effektivare projekt hos kunderna som finns främst i gruvindustrin, stålindustrin, anläggning och tillverkning.
Huvudområdet är teknisk projektledning och mekanisk konstruktion. SITE arbetar med allt från byggledning och upphandlingar till kalkylering och optimering inom en rad olika verksamhetsområden. Kvalitet i leveransen är deras signum, oavsett storlek på projekt och kund. De löser allt från korta, effektiva insatser med kort varsel till komplexa uppdrag i mångmiljonstorlek.
På deras centrala kontor i Luleå står gemenskap, glädje och personlig utveckling i centrum. Du kommer arbeta med den senaste tekniken tillsammans med både juniora och seniora kollegor som ser fram emot att du kommer på plats. Du erbjuds stor handlingsfrihet och möjligheten att arbeta i varierande projekt mot några av de främsta företagen inom svensk industri.

ArbetsuppgifterI rollen som mediakonstruktör arbetar du med att ta vi fram flödesscheman, utrustningslistor, layouter, isometrier, materialspecifikationer och kalkyler. I de flesta uppdrag gör du hållfasthets- och flödesberäkningar. Du arbetar inom området rör- & anläggningskonstruktion där uppdragsgivarna återfinns inom olika processindustrier.

Du ingår i en inspirerande och kreativ miljö med sex kollegor som besitter ett stort och brett kompetensområde. SITE använder sig av den senaste tekniken och erbjuder bland annat 3D-scanning för industriprojekt.

Formella krav
  • Civil- eller högskoleingenjör
  • Erfarenhet inom stål- och gruvindustrin är meriterande
  • Du har erfarenhet av mediakonstruktion sedan tidigare
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
I rollen som mediakonstruktör är du engagerad och tycker om att ta stort ansvar. Du driver ditt arbete självständigt och strävar efter att leverera ditt yttersta. Du är duktig på att kommunicera och är lyhörd för projektets/kundens behov. Din roll innebär kontakt och utbyte av kollegor där du trivs med en öppen, ärlig och trygg miljö.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Luleå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Stål- och gruvindustrin, gruvindustrin, stålindustrin, ingenjör, konstruktör, projektledare, ledare, anbud, offerter, Norrland, Luleå, Västerbotten, Norrbotten, konsultbolag, konsult.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!