Konsultchef

Konsultchef

Bravura söker dig som är i början av din karriär inom HR. Rollen som Konsultchef passar dig som vill arbeta brett med grunderna i personal och HR-frågor. Har du ett intresse för arbetsrätt, arbetsmiljö, personaladministration och samtidigt vill arbeta nära kund och affären är det här rollen för dig!

Om Bravura
Bravura är ett rekryterings- och bemanningsföretag där vårt företagande har utgångspunkt i en övertygelse om att jobb är något fundamentalt för alla människor. Vi tror att människor och företag gör skillnad för varandra och vi har möjlighet att vara länken däremellan. Så stärker vi företag genom människor och människor genom jobb.

Vi är en attraktiv arbetsgivare för dig som är målinriktad, tycker om att göra affärer samt trivs i en inspirerande och entreprenöriell miljö. Hos oss får du möjlighet till initiativtagande och ansvar samt erbjuds möjlighet till personlig utveckling och avancemang. Hos oss får du även en arbetsplats där vi ser att en god gemenskap och glädje genererar bättre resultat.

Om rollen

Som Konsultchef ansvarar du för Bravuras konsulter som arbetar ute hos våra kundföretag i tjänstemannasektorn. Du har personalansvar över dessa konsulter från anställning till avslut. Det innefattar arbetsuppgifter som upprättande av anställningsavtal, schemaläggning och tidrapportering, kunduppföljning och medarbetarsamtal med konsult samt löpande personaladministration och hantering av avslut. Du säkerställer att Bravuras konsulter har bästa möjliga förutsättningar att utföra sitt arbete genom aktivt arbete med arbetsmiljö och konsultnöjdhet. Din roll innebär att på bästa sätt ge service såväl externt mot kunder och konsulter som internt mot Bravuras Rekryterare och Account managers. Du har även ett nära samarbete med Bravuras ekonomi-, lön- och HR-avdelningar.
 • Ansvarar för Bravuras konsulter hos våra kunder
 • Personalansvar från anställning till avslut
 • Anställningsavtal, schemaläggning och tidrapportering
 • Säkerställa att Bravuras konsulter har bästa möjliga förutsättningar att utför sitt arbeta, bl.a. genom konsult och kunduppföljningar
Teamet består av glada, kompetenta och drivna medarbetare där varje dag är fylld av skratt och inspiration. I början av anställningen får du en grundutbildning som behandlar bland annat arbetsrätt, rekrytering och branschen. Du ingår även i ett nationellt forum med konsultchefer på övriga orter för kompetensdelning.
  Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Akademisk examen med inriktning personalvetenskap eller motsvarande
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift
  • Arbetslivserfarenhet från en roll som inneburit ansvar och kundrelationer är meriterande
  Vi tror på människors potential att utvecklas. Med rätt inställning och engagemang finns det egentligen inga begränsningar för vad du kan uppnå. Om du jobbar hårt för att lära dig och har rätt inställning så tror vi att du kan lyckas även om du inte har erfarenhet från branschen eller HR.

  För att trivas och vara framgångsrik i rollen bör du vara en flexibel person som trivs med en vardag i högt tempo där du får träffa mycket människor. Du har en positiv attityd, trivs med att ge service till din omgivning samt arbetar noggrant och strukturerat.

  Givetvis delar du våra värderingar: inspirerande, generös, pålitlig och målinriktad, vilket även innefattar att du har ett fördomsfritt förhållningssätt.

  Övrig information

  Start: Omgående
  Plats: Luleå

  Lön: Fast lön + bonus

  Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här.

  Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

  Sökord: HR, bemanning, konsultchef, personal, consultant manager, personaladministration, administration, koordinator, HR-assistent, personaladministratör, #joinbravura, #joinbravuraCM
  Mer info
  Kontaktperson Jonathan Ottosson
  Telefon 0735889017
  Område Luleå
  Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 22 aug 2022 (59 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Bravura är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag för företag som vill hitta Next Gen Professionals - det vill säga talanger i början av karriären. Vi är nästan alltid på jakt efter nya medarbetare till våra roller inom försäljning och rekrytering. Emellanåt har vi även vakanser inom våra supporterande funktioner. Vill du vara med på en spännande resa och skapa skillnad för både företag och människor? Välkommen till Bravura!