Junior mättekniker / Junior mätingenjör

Junior mättekniker / Junior mätingenjör

Är du nyexaminerad eller i starten av din karriär? Är du intresserad av att få arbeta i en roll där du själv kan styra din utveckling och påverka dina arbetsuppgifter? Sök tjänsten som mättekniker till Teodoliten!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Teodoliten Mätteknik AB.

Om företagetTeodoliten Mätteknik AB är idag ett av de största mätkonsultbolagen i Sverige med omkring 90 anställda. De arbetar med mättekniska tjänster inom projektering - bygg och anläggningsområdet. Deras tjänster är indelade in i tre huvudkategorier: mätteknik, byggledning och kontrollansvar. Varje år genomför de över 500 mätuppdrag i bygg- och anläggningsbranschen med uppdragsgivare som är både globala och lokala företag. Vissa projekt är årslånga, andra är månadslånga. Alla utförs med stor noggrannhet, den senaste tekniska utrustningen och på utsatt tid.

ArbetsuppgifterI tjänsten arbetar du i projekt från början till slut. Du får en uppdragsbeskrivning som du planerar arbetet utifrån och genomför sedan mätningen eller utsättningen. I projekten ansvarar du för att samla in och bearbeta mätdata vid inmätning, likväl som du ansvarar för att förbereda underlag och genomföra utsättningar. I slutet av projektet sammanställer du leveransen till kund efter kundens önskemål och slutrapporterar därefter uppdraget.

Uppdragen kan variera mellan inmätning och utsättning inom bygg och anläggning eller projekteringsmätning för väg och järnväg. Du kommer att använda dig av både GPS och totalstation men även drönare kan komma till användning för insamling av mätdata. Det förekommer resor i tjänsten. Som introduktion får du en mentor som kommer att introducera dig till arbetet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Du har en eftergymnasialutbildning inom teknik gärna mätingenjör, geotekniker eller byggingenjör
  • Meriterande med arbetslivserfarenhet inom mätteknik
  • Meriterande med kunskap i CAD eller inom programmen Topocad och SBG Geo
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt
  • Goda datakunskaper
  • B-körkort
Som person är du uppmärksam och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Därtill ser du alltid till gruppens och företagets bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Norrbotten
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: mättekniker, mätning, teknik, tekniker, Västerbotten, mätingenjör, CAD, geo, Topocad, TRV, Tdoc, sisTD, geotekniker, byggutsättning, projektering, gränsvisning, laserskanning, Boden, Luleå
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!