Försäkringssäljare / Innesäljare till Länsförsäkringar

Försäkringssäljare / Innesäljare till Länsförsäkringar

Har du ett intresse för försäljning och tycker om att utmana dig själv? Nu finns möjlighet att utvecklas som försäkringssäljare hos Länsförsäkringar i en spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Länsförsäkringar.

Om företagetLänsförsäkringar Norrbotten erbjuder banktjänster, försäkringar och pensionssparande till kunder i Norrbottens län. De har kontor i Luleå, Piteå, Arvidsjaur och Boden. De bedriver också fastighetsförmedling genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling på fyra orter i länet. De har en lokal närhet till kunderna och en unik bredd i deras erbjudande. Tillsammans med landets övriga 22 länsförsäkringsbolag bildar de länsförsäkringsgruppen. Det innebär att Länsförsäkringar har det lilla företagets närhet och flexibilitet i kombination med det stora bolagets resurser.

ArbetsuppgifterI rollen som försäkringssäljare arbetar du med försäljning och service inom området privat försäkring. Genom uppsökande försäljning via telefon har du kontakt med befintliga och nya kunder i syfte att erbjuda försäkringslösningar. I dina arbetsuppgifter ingår administration och dokumentation.

Tillsammans med kollegor i teamet befinner du dig i en utvecklande och lärande miljö, där ni delar framgångsexempel och har erfarenhetsutbyte av varandra.

Arbetstiderna är förlagt främst på vardagar dag- och kvällstid

Formella krav
  • Gymnasial utbildning är meriterande
  • Arbetslivserfarenhet inom försäljning eller service är meriterande
  • Erfarenhet av försäkringsbranschen är meriterande
I rollen som försäkringssäljare driver du ditt eget arbete framåt självständigt och tycker om att arbeta mot uppsatta mål. I dialog med kund är du kommunikativ och har enkelt för att få kontakt via telefon samt skapar förtroende. Ditt arbetssätt är strukturerat och du arbetar målinriktat i en miljö med högt tempo. Tillsammans i teamet är du en lagspelare som tycker om att samarbeta och utbyta erfarenheter med andra.

Övrig information
Start: Mars
Plats: Luleå
Lön: Fast lön och provision

I denna rekryteringsprocess vill vi att du beställer ett belastningsregister som du tar med dig i ett obrutet kuvert till intervjun. Vi kommer även genomföra kreditupplysning på slutkandidater.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Försäljning, försäkringssäljare, säljare, försäkring, service, uppsökande försäljning, länsförsäkringar, rådgivare, Luleå
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!