Byggnadskonstruktör till Lindab Profil AB

Byggnadskonstruktör till Lindab Profil AB

Har du ett intresse för dimensionering och CAD-projektering? Nu finns möjlighet att utvecklas som konstruktör hos Lindab i en spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Lindab Profil AB.

Om företagetLindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för förenklat byggande och bättre inomhusklimat. Lindabkoncernen har ca 5 000 medarbetare i 31 länder. Lindab har huvudkontoret i Båstad med försäljningsfilialer på ett 30-tal orter runt om i landet. Lindab profil har tillverkningsenheter i bland annat Förslöv utanför Båstad och i Luleå.

Byggpartner är en del inom Lindab Profils organisation och utgör Sveriges ledande projektleverantör av svensktillverkade byggprodukter, baserade på tunnplåt och även kompletta stålhallar.

ArbetsuppgifterI rollen som byggnadskonstruktör arbetar du med projekteringsuppdrag. Du driver flera projekt parallellt med varandra och har ett nära samarbete med kunder och projektsäljare. Dina arbetsuppgifter är i huvudsak projektering som innebär att upprätta monteringsritningar och dimensionera bärande tunnplåtsprodukter, till exempel profilerad takplåt och sandwichpaneler.

Du ingår i ett team som är ledande inom tunnplåtsteknik där du befinner dig i en utvecklande och lärande miljö. Du arbetar självständigt som konstruktör i dina pågående projekt och har erfarenhetsutbyte med konstruktörer i teamet. Dagligen har du framförallt samarbete och arbetar mot säljarna på Lindab.

Formella krav
  • Högskoleutbildning inom bygg eller utbildning som bedöms likvärdig
  • Arbetslivserfarenhet i byggbranschen och projektering är meriterande
  • Kunskaper inom CAD, 2D och 3D är meriterande
  • Erfarenhet av att ha arbetat med Revit i projekteringsarbete är meriterande
I rollen som konstruktör är du självgående och trivs att arbeta drivande under stort eget ansvar. Du är kreativ och samtidigt strukturerad samt värdesätter noggrannhet i ditt arbete. Du har god förmåga att kommunicera och uppskattar att samarbeta med andra.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Luleå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!