Administratör / Support / 2nd line support

Administratör / Support / 2nd line support

Har du arbetat administrativt eller med teknisk support och har ett intresse att fortsätta utvecklas inom området? Vi söker nu engagerade medarbetare som är intresserad av att arbeta med administration, support eller 2nd line support.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag via Bravura med goda möjligheter att få en anställning hos vår kund på sikt.

Om företagetBravura söker för kunds räkning medarbetare som kommer arbeta med administration och 2nd line support. Bravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Vi arbetar för att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Oavsett om du är på väg att byta bransch, ta nästa steg i karriären eller vill komma in på arbetsmarknaden så är vi här för dig. Vi matchar dagligen kandidater med framtida arbetsgivare och letar ständigt efter nya talanger.

ArbetsuppgifterVi söker nu engagerade medarbetare som är intresserad av att arbeta med administration, support eller 2nd line support. För att passa för uppdraget ser vi att du har arbetslivserfarenhet från något av ovan område och ett intresse för service.

Arbetsuppgifterna består framför allt av att du löser och hanterar en stor variation av beställningar eller felanmälningar. Du erbjuds en gedigen introduktion och har kontinuerlig dialog med din närmaste chef för att utvecklas. På Bravur har du en konsultchef som finns till för dig i din utveckling. Du tillhör en grupp kollegor och tillsammans arbetar ni för att hitta bra lösningar för att säkerställa nöjda kunder.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Erfarenhet av teknisk support/kundservice eller administration
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo och är inte rädd för att ta dig an nya utmaningar. Du har ett intresse för teknik och strävar efter att ge service på ett professionellt och tillmötesgående sätt. Vidare så är du en lagspelare som drivs av att arbeta och växa tillsammans som ett team.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: I början på 2021
Plats: Luleå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!