Kyltekniker till Bravida Cooling i Luleå

Kyltekniker till Bravida Cooling i Luleå

Vill du alltid bli lite, lite bättre?

På Bravida är vi yrkesproffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi efter ett flertal serviceinriktade kyltekniker till Bravida Cooling som vill växa tillsammans med oss.

Intresserad? Sök jobbet redan idag!

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis förmånsbil, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss.

När du växer, växer vi!

Om jobbet
Som kyltekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
  • Service, underhåll samt mindre entreprenader inom kyla
  • Daglig kontakt med våra kunder
  • Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
  • Återkommande avtalsbesök
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje serviceuppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet.

Vem är du?
Vi söker dig som:
  • Har personligt kylcertifikat eller som har önskemål att ta detta yrkesbevis
  • Är teknikintresserad och serviceinriktad
  • Har B-körkort
  • Kunskap inom el, styr och regler är meriterande
Om du har tidigare erfarenhet inom yrket ses det som meriterande.

Oavsett hur länge du har jobbat lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du öppen och engagerad, vill utvecklas och ser möjligheter i det dagliga arbetet. Din sociala kompetens, förmåga att upprätthålla goda relationer med såväl kollegor som kunder och ditt gedigna intresse för service och teknisk problemlösning tror vi är de viktigaste framgångsfaktorerna för den här tjänsten.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

Sista ansökningsdatum: 2022-06-26
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 26 juni 2022 (1 dag kvar)