Injusterare till ventilationsavdelningen i Luleå!

Injusterare till ventilationsavdelningen i Luleå!

Är du en serviceinriktad injusterare som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en injusterare till vår ventilationsavdelning i Luleå. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Som injusterare inom ventilation på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag, både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra uppdrag åt våra olika kunder. Arbetsuppgifterna innebär:
  • Driftsättning av ventilationssystem
  • Injusteringar av luftflöden i ventilationsanläggningar
  • Mindre ombyggnad och komplettering av ventilationssystem
  • Daglig kontakt med våra kunder
Du kommer att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Bravida i Luleå har avdelningar inom både el, vs, ventilation och säkerhet. Vi har god gemenskap i teamet och mycket kompetens där vi stödjer varandra i arbetet. Våra kunder är bland annat byggföretag, fastighetsägare, kommuner och landsting. På Bravida VE Luleå är vi 30 medarbetare som arbetar med ventilation. Här är vi vana att leverera hög kvalitet till nöjda kunder! Likaså är vi en trygg arbetsplats där vi värnar delaktighet och arbetsglädje, det ska vara kul att gå till jobbet!

Vem är du?

Vi söker dig som har teknisk utbildning och erfarenhet av injustering. Det är meriterande om du har OVK-behörighet eller vill ta behörighet. Som person är du driven, engagerad och självgående. Du är tekniskt intresserad och har ett strukturerat arbetssätt. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi i team och stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 29 september 2018.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 29 sept (7 dagar kvar)