Drivna VS montörer sökes till Bravida i Luleå!

Drivna VS montörer sökes till Bravida i Luleå!

Är du en serviceinriktad och självgående VS-montör som gillar problemlösning och ordning och reda? Bli en i vårt gäng! På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi VS-montörer till vår service och entreprenadavdelning i Luleå/Boden . Välkommen med din ansökan!

Om jobbet
Som VS-montör på Bravida i Luleå arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag - både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara:
  • Installation och montering av anläggningar inom VS
  • Reparationer och underhåll av VS-installationer i fastigheter och anläggningar
Du kommer ansvara för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

På Bravida i Luleå har vi avdelningar inom el, vs, cooling, säkerhet och ventilation. Vi är cirka 30 medarbetare på vs-avdelningen och vi tycker det är lika viktigt att göra jobbet ordentligt som att ha roligt ihop. Vi jobbar både med service och entreprenader och våra kunder är bland annat byggföretag, sjukhus, universitet, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vi söker dig som
  • Är certifierad VS-montör
  • Har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna säker vatteninstallation och Heta Arbeten
  • Har B-körkort
Det är meriterande för tjänsten om du har svetskompetens från Gassvets och TIG.

Som person är du framåt och driven, du har även en förmåga att sprida energi till andra människor. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta med andra människor och tycker att det är viktigt att se helheten i projekten du arbetar i. Du är duktig på att leda dig själv och du har en förmåga att se förbättringar och är inte rädd för att lyfta dessa.

Bravida som arbetsgivare
Bravida är en stor arbetsgivare - störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom fina förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi!

Hur söker jag jobbet?
Sista ansökningsdatum: 5 juni

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka gärna in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (19 dagar kvar)