Kvalitetsansvarig till Black Box

Kvalitetsansvarig till Black Box

Om tjänsten
Som Kvalitetsansvarig är du en nyckelperson i leverans av infrastrukturlösningar av nätverk för Black Box Network Solution i Norrbotten. Du kommer att arbeta med leverans av nätverkslösningar inom fiber och koppar.

I rollen som Kvalitetsansvarig ansvarar över leveransen av infrastrukturprojekt möter interna och externa kvalitetskrav. En stor del i arbetet består i att ta fram och utveckla rutiner för kontinuerligt kvalitetsarbete, genomföra kvalitetskontroller samt rapportera fastställda (KPI)er. Du kommer bland annat att; ta fram installations- och testplaner, kvalitetssäkringsrutiner, avvikelsehantering samt skapa goda samarbeten internt och externt för att säkerställa en hög leverans av infrastrukturprojekt.

I din roll som Kvalitetsansvarig kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Kvalitetsprocesser
  • Kvalitetsuppföljning
  • Projektrapportering
Tjänsten som Kvalitetsansvarig är en tillsvidare tjänst med önskad tillsättning under våren. Du kommer att utgå från Black Box kontor i Luleå, med stort fokus på att arbeta ute mot kund.

Om dig
Vi söker dig som har en teknisk universitetsexamen, med några års erfarenhet av kvalitetsarbete inom infrastruktur eller byggprojekt. Du har god branschvana av infrastrukturprojekt och känner till utmaningarna inom nätverk, koppar och fiber.

Vidare ser vi att du har en förmåga att leda ditt arbete, skapa rutiner och dokumentation som hjälper organisationen och projektledare att nå hög kvalitet i leverans av pågående och framtida infrastrukturprojekt. Genom god kommunikationsförmåga bidrar du till interna och externa samarbeten och utbyte av erfarenhet.

Viktigt för tjänsten är:
  • Kvalitetsprocesser
  • Branschvana
  • Organisationsförmåga
  • Kommunikation
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Black Box
Black Box Network Services AB är ett internationellt företag med rötterna i USA.
I Sverige är främsta affärsområde infrastrukturprojekt inom nätverk riktat mot datacenter och serverhallar. Med nybyggd anläggning i Luleå skapar Black Box möjligheter att tydligare stärka och utveckla sin verksamhet lokalt i Norrbotten.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Filip Johansson via Adecco 073- 684 70 01, filip.johansson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kvalitetsansvarig, Quality Assurance, kvalitetsledning, nätverksinstallationer, Fiber, Luleå, Black Box, , Adecco
Mer info
Kontaktperson Filip Johansson
Telefon 073-684 70 01
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 6 mars 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.