Vi på Toyota söker en Servicerådgivare till Luleå

Vi på Toyota söker en Servicerådgivare till Luleå

Vi söker dig som vill vara vårt ansikte utåt och som strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar.

Din arbetsplats kommer att vara på Toyota i Luleå. Vi håller till på Notvikens industriområde. Vi är en fullserviceanläggning som erbjuder försäljning, serviceverkstad, reservdelar, plåtverkstad och däckhotell. Vi har även ett stort utbud av begagnade bilar.

BILINORR Persson & Co AB är det juridiska namnet för våra samlade Toyota anläggningar som idag finns på 6 orter, Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå, Sundsvall & Gävle. From årsskiftet ingår vi i koncernen Bilbolaget som säljer Volvo, Ford, Renault, Dacia, Toyota, Lexus och Volvo Lastvagnar och som har 25 anläggningar från Luleå i norr till Norrtälje i söder.

Din nästa utmaning

Som servicerådgivare hos oss kan vi erbjuda dig ett varierande och utvecklande arbete med små och stora utmaningar. Din främsta arbetsuppgift är att ge bästa möjliga service till både externa och interna kunder och ge dem vägledning genom hela serviceprocessen. Allt från bokningstillfället till mottagning/utlämning och uppföljning efter besök. Ditt arbete bidrar till att maximera verkstadskapaciteten och marknadsföra vårt tjänsteutbud på ett trovärdigt sätt. Tillsammans med dina kollegor i kundmottagningen samverkar ni för att fastställda rutiner efterlevs.

För att lyckas i rollen

Vi söker dig som är ambitiös, positiv och har tidigare erfarenhet inom serviceyrket. Du vill göra det lilla extra för våra kunder och kan arbeta parallellt med olika uppgifter. Vi vill att du är van vid att hantera kunder både på telefon och vid disk och älskar att ge kundservice i toppklass. Under arbetsdagen sker kontinuerlig kontakt med kunder, tekniker och andra avdelningar.

För att lyckas i rollen ser vi att du:
 • Har god system & datavana
 • Har administrativa färdigheter
 • Har god samarbetsförmåga
 • Är serviceinriktad
 • Har initiativförmåga och kan arbeta självständigt
 • Kan uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och tidigare erfarenhet och intresse för bilbranschen är meriterande.

Vi erbjuder alla våra anställda:
 • Benefits förmånsportal med friskvård och en mängd bra erbjudanden och rabatter
 • Personalrabatter på drivmedel, verkstadsarbeten & reservdelar
 • Tjänstepension
 • Gruppförsäkring
 • Företagshälsovård
 • Goda utvecklingsmöjligheter
 • Bra arbetsmiljö
Vill du veta mer?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta servicemarknadschef Magnus Marklund se kontaktuppgifter längre ned i annonsen.

Övrigt
Vi vill ha en alkohol och drogfri arbetsmiljö. Därför genomför vi ett alkohol- och drogtest vid nyanställning samt slumpmässiga alkohol- och drogtester under året.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Urval sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdagen så skynda dig att söka!Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Bilbolaget
Hemsida https://bilbolaget.nu/
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (11 dagar kvar)