Toyota Luleå söker en Reservdelsrådgivare till vårt team

Toyota Luleå söker en Reservdelsrådgivare till vårt team

Sök den här tjänsten om du vill du bli en del av ett härligt team på Toyota som stöttar och hjälper varandra.
Din arbetsplats kommer att vara på Toyota i Luleå, Notvikens industriområde. Vi är en fullserviceanläggning som erbjuder försäljning, serviceverkstad, reservdelar, plåtverkstad och däckhotell. Vi har även ett stort utbud av begagnade bilar.

BILINORR Persson & Co AB är det juridiska namnet för våra samlade Toyota anläggningar som idag finns på 6 orter, Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå, Sundsvall & Gävle. From årsskiftet ingår vi i koncernen Bilbolaget som säljer Volvo, Ford, Renault, Dacia, Toyota, Lexus och Volvo Lastvagnar och som har 25 anläggningar från Luleå i norr till Norrtälje i söder.

Din nästa utmaning

Som reservdelsrådgivare hos oss kan vi erbjuda dig ett varierande och utvecklande arbete. Dina främsta arbetsuppgifter är att ge bästa möjliga service till kunder och kollegor. I ditt dagliga arbete arbetar du med försäljning av reservdelar, förser våra tekniker dagligen med att leverera delar till deras pågående arbeten. Tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för att uppackning av gods sker, genomför regelbundna inventeringar samt håller god ordning på lagret. Det förekommer viss fakturahantering.

Du bli en del av ett team som jobbar nära ihop med varandra samt övriga kollegor på kundmottagningen, våra tekniker & säljare.

Vem är du?

Vi söker dig som är positiv, ambitiös och som har några års erfarenhet inom liknande arbete. Kundnöjdhet är viktigt för oss så vi ser att du vill göra det lilla extra för våra kunder och kan arbeta parallellt med olika uppgifter. Under arbetsdagen sker kontinuerlig kontakt med kunder, tekniker och andra avdelningar.

För att lyckas i rollen ser vi att du är:
 • Noggrann
 • Serviceinriktad
 • Resultatinriktad
 • Van att hantera olika typer av system
 • Kan uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och tidigare erfarenhet och intresse för bilbranschen är meriterande.

Vi erbjuder alla våra anställda:
 • Benefits förmånsportal med friskvård och en mängd bra erbjudanden och rabatter
 • Personalrabatter på drivmedel, verkstadsarbeten & reservdelar
 • Tjänstepension
 • Gruppförsäkring
 • Företagshälsovård
 • Goda utvecklingsmöjligheter
 • Bra arbetsmiljö
Vill du veta mer?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta servicemarknadschef Mattias Nygård se kontaktuppgifter längre ned i annonsen.

Övrigt
Vi vill ha en alkohol och drogfri arbetsmiljö. Därför genomför vi ett alkohol- och drogtest vid nyanställning samt slumpmässiga alkohol- och drogtester under året.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Urval sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdagen så skynda dig att söka!Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Bilbolaget
Hemsida https://bilbolaget.nu/
Sista ansökningsdag 2 juni 2022 (8 dagar kvar)