Är du vår nya Servicerådgivare på skadeverkstan?

Är du vår nya Servicerådgivare på skadeverkstan?

Servicerådgivare skadeverkstan Toyota Luleå

Din arbetsplats kommer att vara på Toyota i Luleå, Notvikens industriområde. Vi är en fullserviceanläggning som erbjuder försäljning, serviceverkstad, reservdelar, plåtverkstad och däckhotell. Vi har även ett stort utbud av begagnade bilar.

BILINORR Persson & Co AB är det juridiska namnet för våra samlade Toyota anläggningar som idag finns på 6 orter, Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå, Sundsvall & Gävle. From årsskiftet ingår vi i koncernen Bilbolaget som säljer Volvo, Ford, Renault, Dacia, Toyota, Lexus och Volvo Lastvagnar och som har 25 anläggningar från Luleå i norr till Norrtälje i söder.

Din nästa utmaning

Som servicerådgivare till skadeverkstad får du en central uppgift som innebär att arbeta med kundbemötande, rådgivning, beräkna kalkyler till försäkringsbolag samt fakturering. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar såsom skadebesiktning. I arbetsrollen ingår även att boka och planera jobb till skadetekniker samt hantera fakturering. Du kommer att Jobba tätt med övriga servicerådgivare, mekaniker, säljare, reservdelspersonal.

Vem är du?

Vi behöver en Servicerådgivare som har kunskap/stort intresse om bilar. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande yrke, där du visat prov på god social förmåga och leverans gentemot kund. Kundnöjdhet är viktigt för oss så vi ser att du vill göra det lilla extra för våra kunder och kan arbeta parallellt med olika uppgifter. Under arbetsdagen sker kontinuerlig kontakt med kunder, tekniker och andra avdelningar.

För att lyckas i rollen ser vi att du är:
 • Noggrann
 • Serviceinriktad
 • Resultatinriktad
 • Van att hantera olika typer av system
 • Kan uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och tidigare erfarenhet och intresse för bilbranschen är meriterande.

Vi erbjuder alla våra anställda:
 • Benefits förmånsportal med friskvård och en mängd bra erbjudanden och rabatter
 • Personalrabatter på drivmedel, verkstadsarbeten & reservdelar
 • Tjänstepension
 • Gruppförsäkring
 • Företagshälsovård
 • Goda utvecklingsmöjligheter
 • Bra arbetsmiljö
Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verkstadschef Magnus Marklund se kontaktuppgifter längre ned i annonsen.

Övrigt

Vi vill ha en alkohol och drogfri arbetsmiljö. Därför genomför vi ett alkohol- och drogtest vid nyanställning samt slumpmässiga alkohol- och drogtester under året.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Urval sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdagen så skynda dig att söka!


Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Bilbolaget
Hemsida https://bilbolaget.nu/
Sista ansökningsdag 24 juli 2022 (21 dagar kvar)