Fordonstekniker

Fordonstekniker

Vill du arbeta i ett företag med stark tillväxt där du får möjligheter att växa med tydliga karriärmöjligheter. Har du fordonsteknisk utbildning och söker efter en ny utmaning? Då är det kanske dig vi söker som servicetekniker till Bilia Mercedes i Luleå. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö utöver det vanliga i ett företag som brinner för att ge kunden en oförglömlig upplevelse.

Vi har en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Vi lyfter varandra och har kul på jobbet, på så sätt utvecklas vi tillsammans

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som fordonstekniker utför du service- och bilreparationer på olika Mercedes modeller. Du arbetar självständigt och samarbetar med dina kollegor som till exempel servicerådgivaren som bokar in arbetet du utför. Bilia erbjuder dig som tekniker löpande utbildningar för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter på ett förstklassigt sätt.

Vad vi önskar av dig

Vi tror att du har några års erfarenhet som tekniker och vi ser att du troligtvis arbetar inom fordonsbranschen idag. Vidare har du fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du bör ha god datorvana och förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav. Du trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. För denna tjänst ser vi gärna att du är effektiv, samarbetsvillig och har en god prioriteringsförmåga.

Vad vi erbjuder

Det är viktigt för oss att kunna erbjuda dig som medarbetare bra och konkurrenskraftiga förmåner. Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har vi medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som vi erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sexmånaders provställning och placering på Bilia Mercedes i Luleå. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Mattias Johansson
Telefon 010-497 58 33
Område Luleå
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av BILIA Personbilar AB
Sista ansökningsdag 1 juni 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com