Bilbolaget i Luleå söker Skadereparatör

Bilbolaget i Luleå söker Skadereparatör

Bilbolaget i Luleå söker en skadereparatör med fordonsteknisk utbildning och som helst har några års erfarenhet. Du ska ha goda svetskunskaper och god vana med arbeten i riktbänk. Du ska vara initiativrik, positiv, stresstålig, ordningsam och inte vara rädd för utmaningar. Att du dessutom är självständig och har datorvana ser vi som en självklarhet. Eftersom vi ska ge våra kunder bästa tänkbara service är det viktigt att du känner ansvar för er del av vårt kvalitetstänkande, nöjda kunder är det bästa vi vet. Körkort är nödvändigt.

Bilbolaget strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

Ansökan
Ansökan sker löpande med urval och intervjuer. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Har du frågor om tjänsten kan du kontakta rekryteringsansvarig Thomas Fredriksson på tfn 0920 20 32 83.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Thomas Fredriksson
Telefon 0920 20 32 83
Område Luleå
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare, Mekaniker, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.bilbolaget.com/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilbolaget har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. Vi är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford och begagnat. Vi säljer personbilar och transportbilar, har hyrbilsverksamhet, verkstad, däckhotell, erbjuder tankning och tvätt samt har välsorterade bildelsbutiker. Vi finns på 13 orter i Norra Sverige. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som kännetecknas av omtanke, kompetens och tillgänglighet. Varmt välkommen att söka för att bli en del av vår familj!