Proffssäljare Beijer Luleå

Proffssäljare Beijer Luleå

På Beijer har vi ett gemensamt mål som alla anställda arbetar mot. Vi ska vara branschens överlägset bästa säljmotor. Beijer Luleå växer och nu behöver vi förstärka vårt säljteam med ytterligare en proffssäljare. För att passa i rollen har du hög drivkraft, vilja och älskar sälj. Du får chansen av att vara en del av ett företag med hjärta och engagemang för våra medarbetare och kunder. Ansök redan i dag!

Arbetsbeskrivning
Som proffssäljare på Beijer är du vårt ansikte utåt då du är en driven och engagerad säljare med mycket god kundkontakt. Du arbetar huvudsakligen med att utveckla den lokala försäljningen mot våra viktigaste proffskunder. Ditt främsta mål är att skapa personliga, varaktiga relationer med både nya samt befintliga kunder och tillsammans med dem driva försäljningen framåt. Du besitter en nyckelroll med möjligheten att lägga grunden för en framgångsrik försäljning inom Beijer. I arbetsuppgifterna ingår även kundmottagning på filialen, lämna offerter, teckna avtal, ta emot order och arbeta i vårt affärssystem Trygg.
Du kommer att vara placerad på vår filial i Luleå och huvudsakligen arbeta med försäljning på befintliga kunder men även arbeta ute på fältet med nykundsbearbetning.

För att passa i rollen tror vi att du är en person med ett starkt driv, ett starkt lösningsorienterat sinne samt besitter en proaktivitet i ditt dagliga arbete. Rollen sätter krav på ditt intresse och din kunskap inom byggnadsmaterial samt resultatrik försäljning. Vidare trivs du i ett företag som ser till mycket självständigt ansvar, flexibilitet, strategiskt tänk och en öppenhet mellan såväl kollegor som kunder. Kunskap och erfarenhet inom bygghandelsförsäljning är vital för att lyckas i rollen som Proffssäljare. Det är proffsen som ställer frågor.

Vad erbjuder Beijer?
Att vara del av ett företag och team som har ett starkt fokus på att utnämna och lyfta upp våra medarbetare ute på filialerna. Proffssäljrollen är en av våra viktigaste roller där god prestation och engagemang uppmuntras.

Teamet:

Du kommer bli en del av ett härligt säljteam som genom framgångsrikt samarbete har roligt på arbetet. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige.
Varmt välkommen till oss!

Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placeringsort i Luleå. Löpande urval & intervjuer. Har du frågor om process eller tjänst kontakta Denise Nilsson, rekryterare Beijer Byggmaterial, tfn 075-241 21 49. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär. Vi kontaktar samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Sökord: Proffssäljare, företagssäljare, säljare, försäljning, byggmaterial, proffskunder, inköp, order, leverans, offert, kundkontakt, kundansvar, innesäljare, företagskunder, account manager,
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.beijerbygg.se/privat/sv/om-beijer-bygg/jobba-hos-oss
Sista ansökningsdag 7 feb 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Beijer Byggmaterial Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 7 miljarder SEK och har ca 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.