Lås & Nyckel satsar - Relationsbyggande säljare? Se hit!

Lås & Nyckel satsar - Relationsbyggande säljare? Se hit!

Är du entusiastisk, driven och älskar att bygga kundrelationer? Här finns din nästa chans! Vill du bli en del av ett företag som är experter på sitt område, som växer och har en bred kundstock? Läs då vidare och sök tjänsten omgående då urval sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Lås & Nyckels (BBGRUPPEN) räkning en utesäljare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos dem.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Lås & Nyckels önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se. Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

På BBGRUPPEN får du möjlighet att arbeta med engagerade och kunniga kollegor med lång och bred erfarenhet. Vi erbjuder dig en mycket spännande tjänst där du får stort mandat att påverka enhetens utveckling framöver. Du kommer att vara en nyckelperson i den fortsatta tillväxten.

Utöver härliga kollegor har vi andra förmåner såsom friskvårdsbidrag, möjlighet till vårdförsäkring och tjänstepension. Vi ser fram emot att presentera oss vidare under rekryteringsprocessen.

Arbetsuppgifter

Lås & Nyckel är experter på lås- och passersystem med en gedigen kundstock, främst mot företagskunder inom bygg- och fastighetsbranschen. I ditt dagliga arbete kommer du att:
  • Planera och genomföra kundbesök, göra behovsanalyser, etablera nya kundrelationer samt utveckla och förvalta befintliga kundrelationer
  • Arbeta med merförsäljning och offertarbete, säljplanering och uppsökande verksamhet
Ditt huvudsakliga ansvar är att uppnå försäljningsmålen genom dina säljinsatser. Du kommer att räkna på och upprätta offerter, delta i avtalsarbete med nyteckning, uppföljning och bevakning samt se till att en kommersiell och affärsmässig relation finns både med kunder och marknaden i övrigt. Du kommer att arbeta i team tillsammans med innesäljare och projektledare.

Vi söker dig som

Har ett brinnande intresse för försäljning och som vill växa med BBGRUPPEN. Att göra affärer är det bästa du vet och du har lätt att anpassa dig efter nya förhållanden i arbetet. B-körkort är ett krav. Meriterande är om du har erfarenhet från liknande branscher sedan tidigare.

Som person tror vi att du är driven, affärsmässig och kommunikativ. Om du är en strukturerad säljare är det helt klart ett plus i kanten!

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

BB-gruppen är en rikstäckande företagsgrupp som levererar produkter och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till din fastighet eller ditt bygge. Vår samlade kompetens och kapacitet ger dig så mycket mer än bara produkter - målet är att vår kunskap och erfarenhet ska minska dina kostnader. Det vinner vi alla på.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.