Lås & Nyckel satsar - Projektledare? Se hit!

Lås & Nyckel satsar - Projektledare? Se hit!

Kommunikativ, ansvarstagande och har erfarenhet från byggprocesser och projektledning? Det är dig vi söker! Vill du bli en del av ett företag som är experter på sitt område, som växer och har en bred kundstock? Läs då vidare och sök tjänsten omgående då urval sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Lås & Nyckels (BBGRUPPEN) räkning en projektledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos kunden.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Lås & Nyckels önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se. Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

På BBGRUPPEN får du möjlighet att arbeta med engagerade och kunniga kollegor med lång och bred erfarenhet. Vi erbjuder dig en mycket spännande tjänst där du får stort mandat att påverka enhetens utveckling framöver. Du kommer att vara en nyckelperson i den fortsatta tillväxten.

Utöver härliga kollegor har vi andra förmåner såsom friskvårdsbidrag, möjlighet till vårdförsäkring och tjänstepension. Vi ser fram emot att presentera oss vidare under rekryteringsprocessen.

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att ansvara för att leda och driva våra projekt med fokus på helhets- och lönsamhetsansvar.

Lås & Nyckels projekt omfattar både elektronisk säkerhet och mekaniska låssystem. Din förmåga att kommunicera och leda sätter dig i förarsätet under genomförandefasen. Uppföljning mot uppsatta tidplaner och ekonomiskt utfall är en del av uppdraget.

Du måste ha ett nära samarbete med våra säljare, montagesamordnare, tekniker och projektadministratörer för att kunna driva effektiva projekt. Du kommer också att ha omfattande kundkontakt och är ansvarig för all samordning mot kunden i dina pågående projekt.

Vi söker dig som

Har erfarenhet från arbete med bygghandlingar och ritningar. Vidare är det ett krav för tjänsten att du som söker har B-körkort samt goda kunskaper i svenska då arbetsuppgifterna kräver detta. Har du kunskap i programmet Bluebeam är det meriterande för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Lås & Nyckel. Du är en utåtriktad person som gärna tar för dig, du förstår vikten av att vårda dina kundrelationer och du är trygg i dig själv. Vidare är du ansvarsfull, strukturerad och ordningsam.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

BB-gruppen är en rikstäckande företagsgrupp som levererar produkter och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till din fastighet eller ditt bygge. Vår samlade kompetens och kapacitet ger dig så mycket mer än bara produkter - målet är att vår kunskap och erfarenhet ska minska dina kostnader. Det vinner vi alla på.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.