Bavaria Luleå söker Säljare

Bavaria Luleå söker Säljare

Med ett starkt resultat i ryggen har Bavaria i Luleå växt ur sina lokaler och kommer inom kort flytta till nya, toppmoderna lokaler som speglar vår kundambition; att vara överraskande annorlunda och märkbart bättre. Nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa, i en avslappnad men professionell företagskultur där driv och engagemang ger mycket tillbaka. Vi är stolta över att 2022 ha blivit utsedda till en av Sveriges 15 bästa arbetsplatser av Great Place to Work - ta chansen och bli en del av vårt härliga team!

Rollen
Till vår anläggning i Luleå söker vi en driven Säljare till vårt duktiga försäljningsteam.
Brinner du för försäljning och att skapa unika kundupplevelser kommer du trivas i den här rollen! Som Säljare är du involverad i hela säljprocessen som inkluderar privat- och företagskunder med ett försäljnings- samt kundansvar.

Arbetsuppgifter innefattar b.la. att;
  • Arbeta proaktivt för att bygga nya samt upprätthålla befintliga kundrelationer.
  • Utarbeta finansieringslösningar, offertskrivande och avtalstecknande.
  • Billeveranser samt uppföljning av dessa.
Helgarbete ingår enligt roterande schema.

Erfarenhet & profil
På Bavaria brinner vi för att göra det oväntade för kunden! Vi vill erbjuda våra kunder en märkbart bättre och annorlunda upplevelse av service. Vi söker därför dig som är relationsskapande, ödmjuk och lyhörd för kundens behov samtidigt som du har starkt affärsfokus och tävlingsinstinkt.

Vi söker dig som har ett par års säljerfarenhet, kanske är du idag inom en helt annan bransch och har ett brinnande engagemang för sälj och kundnöjdhet. Är du framåt, social, gillar att bygga relationer och samtidigt bra på att planera och strukturera det egna arbetet kommer du att lyckas i försäljningen hos oss. Du är en person som trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter och stundtals högt tempo. Du är bra på att självständigt driva din försäljning samtidigt som du är en glad lagspelare som gillar när teamet når uppsatta mål.

Vidare har du goda kunskaper i både svenska och engelska och vi förutsätter att du har körkort.

Om du blir en del av oss
Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling. Vi erbjuder;
  • Arbete med ett av världens starkaste varumärke med spännande och högkvalitativa produkter.
  • Kontinuerlig och kvalificerad utbildning och utveckling i rollen och inom organisationen.
  • Goda karriärmöjligheter i en utvecklande miljö av kunniga och engagerade medarbetare i en mycket stark och expansiv koncern.
  • Bra personalförmåner i form av tjänstebil, friskvårdbidrag, personalrabatt m.m.
Några ord från din blivande chef!
Jag heter Fredrik och har arbetat inom branschen i snart 11 år. Under tidens gång har jag fått se och arbeta med alla delar av vår verksamhet och inte minst inom försäljning. Har du engagemang och drivet framåt, samt ett öga för att se kundens behov och önskemål kommer du att lyckas hos oss.

I min ledarroll fokuserar jag på sammanhållningen i gruppen samt vikten i att ta vara på varje individs styrka. Bavaria är en säljorganisation som präglas av målfokus, engagemang och att vi har roligt på jobbet! Välkommen att söka tjänsten.

Ansökan
Vi ser fram emot att tillsätta tjänsten omgående, intervjuer kommer därför hållas löpande. Ansök därför redan idag via länken nedan, dock senast den 2022-08-31. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Plats & Försäljningschef Fredrik Modig, Fredrik.modig@bavariabil.se, 070-53 191 80.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Bilsäljare / Bilförsäljare / Personbilssäljare / Nybilssäljare
Om Bavaria
Bavaria startades upp i Norge för 26 år sedan med en vision att förändra kundbemötandet i branschen. Grundarna ville mötas av entusiastiska och engagerade säljare, servicemottagare och mekaniker. De förväntade sig mer än vad som erbjöds. Mycket mer. Därför grundade de Bavaria.

Idag är Bavaria en av Nordens ledande återförsäljare av premiumvarumärkena BMW och MINI. Vår värdegrund genomsyrar hela vår verksamhet; att skapa unika kundupplevelser, att vara märkbart bättre och leda utvecklingen inom branschen. Vi tror att vi bäst kommer dit genom ödmjukhet, respekt, ärlighet och genom att vara nytänkande. Och det blir bara möjligt att uppnå genom engagerade medarbetare. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss?

Bavaria är en del av Hedin Bil-koncernen som är ett familjeföretag grundat 1985 under namnet Hedin Bil. Hedin Bil är en av de största bilåterförsäljarna i Norden med 2 700 medarbetare. I.A. Hedin Bil driver sin verksamhet på 100 bilanläggningar i Sverige, Norge och Belgien och är återförsäljare för 28 bilmärken. Läs mer om oss på www.bavariabil.se.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Bavaria Sverige Bil AB
Hemsida http://www.bavariastockholm.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (22 dagar kvar)