Vi växer och behöver bli fler!

Tycker du om försäljning och personlig service? Är du intresserad av bilar och har baskunskaper om bilars funktion? Då kanske detta är något för dig!

Ojanperä är en butikskedja som förser privatpersoner, verkstäder och företag med bilreservdelar, verktyg, maskiner och tillbehör. I vårt breda sortiment finner du även mängder av fritidsartiklar som underlättar din vardag. Vi ingår i dem två finska rikstäckande butikskedjorna Fixus och IKH. Idag har vi fem butiker, tre i Finland och två i Sverige. I Sverige finns vi än så länge i Luleå och Boden.

Som butikssäljare på Ojanperä kommer du att arbeta aktivt med försäljning mot privatkunder, verkstäder och företag. Vi strävar ständigt mot att ha marknadens bästa service och största förtroende genom att vara engagerade och ha god kunskap.

Arbetsuppgifterna är många av den sort som kräver att du är självständig och noggrann. Vi vill att du strävar efter att utvecklas, vilket med tiden leder till större ansvar. Personer med idéer och som ser möjligheter till förbättring och utvecklig värdesätter vi högt.

Baskunskaper och intresse av bilar och bilens funktion är ett krav. Du bör ha god datakunskap eftersom datorn är vårt dagliga arbetsredskap. Personligheten är något vi värderar väldigt högt. Det är meriterande om du har arbetat i branschen och/eller med försäljning tidigare. Behärskar du det finska språket ser vi det som en tillgång.

Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till peter.keisu@ojanpera.netmärkt med "Säljare Luleå"

Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill ha din ansökan senast 2019-11-03.

Kontaktperson Peter Keisu 0920-248321.
Mer info
Kontaktperson Peter Keisu
Telefon 0920-248321
Email Mejla Peter Keisu
Område Luleå
Yrkesroll Fordon, Försäljning, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://ojanpera.se
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ojanperä är en butikskedja som förser privatpersoner, verkstäder och företag med bilreservdelar, verktyg, maskiner och tillbehör. I vårt breda sortiment finner du även massvist av fritidsartiklar som underlättar din vardag. Vi ingår i dem två finska rikstäckande butikskedjorna Fixus och IKH. Idag har vi sex butiker, tre i Finland och tre i Sverige. I Sverige finns vi idag i Luleå, Boden och Arvidsjaur.