Säljare Luleå

Säljare Luleå

Vi söker vi dig som brinner för försäljning och service samt tycker det är viktigt med bra bemötande, gällande såväl kunder som dina kollegor. Vi vill gärna att du vågar komma med synpunkter och nya idéer för företagets utveckling. Du ska själv ha en vilja att utvecklas och med tiden få större ansvar. Tempot hos oss kan periodvis vara högt men engagemanget bör alltid vara på topp. Arbetsuppgifterna kan vara många av den sort som kräver att du kan vara självständig och noggrann. Baskunskaper om bilar och dess funktion är ett krav. Behärskar du finska talet/språket ser vi det som en stor tillgång.

Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till peter.keisu@ojanpera.netmärkt med "Säljare Luleå".

Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill ha din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019-04-30

Kontaktperson Peter Keisu 0920-248321.
Mer info
Kontaktperson Peter Keisu
Telefon 0920-248321
Email Mejla Peter Keisu
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ojanperä är en butikskedja som förser privatpersoner, verkstäder och företag med bilreservdelar, verktyg, maskiner och tillbehör. I vårt breda sortiment finner du även massvist av fritidsartiklar som underlättar din vardag. Vi ingår i dem två finska rikstäckande butikskedjorna Fixus och IKH. Idag har vi sex butiker, tre i Finland och tre i Sverige. I Sverige finns vi idag i Luleå, Boden och Arvidsjaur.