Rekrytering av en driven Kundansvarig till Aspia!

Rekrytering av en driven Kundansvarig till Aspia!

Har du erfarenhet av redovisningsarbete eller har du en utbildning inom ekonomi? Beskriver du dig som en handelskraftig person som är duktig på att skapa och bibehålla långsiktiga relationer? Då kan du vara Aspias nya kundansvariga! Detta är tjänsten för dig som vill ha ett omväxlande arbete där du får vara med och forma ett nystartat bolag med 1450 anställda och 169 års erfarenhet. Läs vidare för att få veta mer!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Aspias räkning en Kundansvarig. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Aspia. Aspia har brutit sig ut från PWC och är på så vis marknadsledande redan från start med 1450 anställda och 169 års erfarenhet. För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter inom Aspia och chans till en spännande karriär!

Som ny hos Aspia i Luleå blir du en del av ett härligt gäng på 25 personer som ser fram emot att du ska komma på plats. På kontoret i Luleå arbetar man nära varandra där stöttning och sammanhållning är två nyckelord. I din nya roll som kundansvarig kommer du ha en central roll i hur kontoret utvecklas framåt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Aspias önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

I din roll som kundansvarig hos Aspia är du ansiktet utåt mot bolagets kunder och spelar en mycket central roll i Aspias framtida tillväxt. Du kommer ha en ledande roll där du bemannar, driver och utvecklar såväl befintliga kunduppdrag som nya. I din omväxlande roll ansvarar du även för kvalitetssäkring av uppdrag. Vidare kommer du som kundansvarig hos Aspia identifiera behov och affärsutvecklingsmöjligheter hos kunder. Rollen innebär en nära och kontinuerlig kontakt med befintliga kunder samt bearbetning av nya kunder.

Vi söker dig som

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Aspia. Du är en handelskraftig person som trivs i en omväxlande miljö. Vidare trivs du i mötet med kund och har lätt för att etablera förtroendefulla kontakter samt långsiktiga relationer. För att trivas hos Aspia är det även viktigt att du är en lagspelare som sätter teamet och kunden i fokus.

För att kunna identifiera behov och affärsutvecklingsmöjligheter hos kunden ser vi att du har en utbildning inom ekonomi, alternativt har erfarenhet av redovisningsarbete i någon utsträckning.

START: Enlig överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Elin Rubin

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Möjligheterna är oändliga och ambitionerna stora - hos oss har du stora utvecklingsmöjligheter. Genom det arbete du gör och får ta ansvar för, genom dialogen med dina kunder och kunniga kollegor och genom tydlig utvecklings- och utbildningsplanering.

Vårt arbetssätt ligger i framkant och vi utvecklar hela tiden våra digitala tjänster så det känns modernt, kul och effektivt att jobba hos oss. Du får jobba i ett marknadsledande tillväxtbolag med stora möjligheter till en spännande framtid, samlad expertis kring företagande och närhet till bred kompetens och specialister.

Vi sätter människan i centrum och ger dig möjlighet att förverkliga dina drömmar. Vi vill att du som medarbetare ska ha den bästa tiden i din karriär på Aspia och vi är måna om att arbetsliv och privatliv ska funka ihop så att vi, människa och bolag, växer sida vid sida. Hälsa och välmående är något vi värderar högt därför är en flexibel vardag, kollektivavtal och bra förmåner en självklarhet för oss. Vi arbetar ständigt för att skapa en hållbar miljö för våra anställda, idag och imorgon och tillsammans. https://www.aspia.se
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 2 sept 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.