Mätchef Arctic Infra

Mätchef Arctic Infra

Välkommen till Arctic Infra.
Med våra två affärsområden utvecklar vi den Norrländska infrastrukturen. Tack vare ett sammansvetsat lag, bestående av både talang och erfarenhet, har vi på kort tid fått ett stort regionalt förtroende. År 2021 ska vi fortsätta att växa med nya medarbetare och spännande uppdrag.


Nu vill vi utöka vårt arbetslag med en erfaren och motiverad mätchef. Du kommer att arbeta i varierande projekt där du deltar i bland annat produktionsledningsgrupper, samordnar och fördelar mätresurser samt utvecklar vår teknik inom mätning.

I din nya roll hos oss krävs det att du kan jobba både självständigt och i grupp, med stor noggrannhet och tekniskt kunnande. Som mätchef hos Arctic Infra har du en specialistroll där du förväntas ta ansvar får vår interna utveckling inom området. Därför förväntas du ha goda ledaregenskaper. I dina uppgifter i ingår även:

  • Planering och fördelning av mätning och utsättning
  • Utveckling och implementering av mättekniker
  • Produktionsledning och granskning
  • Ritningshantering och maskinstyrning
  • Datahantering och uppföljning

Vi söker efter kandidater som har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom rollen som Mätchef. Stationeringsort enligt överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Daniel Isaksson
Telefon 070 - 606 78 09
Email Mejla Daniel Isaksson
Område Luleå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.arcticinfra.se/
Sista ansökningsdag 9 mars 2021 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arctic Infra är ett entreprenadföretag i Norr- och Västerbotten. Med våra två affärsområden verkar vi för att bygga ett starkare Norrland med hållbara lösningar som står stadiga över tid.

Vi ser ljust på framtiden.