Anläggningsarbetare

Anläggningsarbetare

Välkommen till Arctic Infra, vi älskar att bygga en starkare infrastruktur i Norr- och Västerbotten. Vi arbetar bland annat med väg och mark, dammar, rivning och fastigheter. Hos oss hittar du en blandning av rutinerade anläggare och yngre förmågor, som alla drivs av passionen för yrket. Tillsammans verkar vi för ett starkare Norrland med bättre infrastruktur, miljö och fler arbetstillfällen.

Nu söker vi ännu fler talangfulla anläggare till Arctic Infra! Hos oss blir du en del av ett tight arbetslag som värnar om effektivitet och kvalitet. Vi söker dig som har lätt att samarbeta och kommer från en bakgrund inom anläggning. Som anläggare hos Arctic Infra kommer du bland annat jobba med:

Väg och mark

Dammar

Rivning

Vindkraft

Gruvnäring

Stationeringsort enligt ök
Mer info
Kontaktperson Daniel Isaksson
Telefon 070-6067809
Email Mejla Daniel Isaksson
Område Luleå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.arcticinfra.se
Sista ansökningsdag 3 mars 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arctic Infra är ett mark- och anläggningsföretag som håller till i Norr- och Västerbotten. Vi är en blandning av rutinerade anläggare och yngre förmågor som alla älskar att bygga. Det ska vara passionen till hantverket som kännetecknar oss.

Vårt löfte till er.

ARBETET

Varje uppdrag ska utföras på ett rätt och riktigt sätt, från planering till leverans. Den kvaliteten som utlovas ska hållas, så är det med den saken.

ATTITYDEN

Ett jävlar anamma borde räcka här.

SNACKET

Vi vill att det ska vara enkelt att samarbeta med oss, därför talar vi klarspråk. Arctic Infra sysslar med infrastruktur, mark och anläggning - inget svammel.