Vi söker Bulkchaufförer i Luleå

Vi söker Bulkchaufförer i Luleå

Vi söker ansvarsfulla chaufförer till vår bulktrafik. Är du rätt person finns möjlighet till ett utvecklande jobb i en familjär organisation.

Vad erbjuder vi dig?
Du kommer i huvudsak att utgå ifrån Luleå och beroende på körning kan du vara borta några dagar per vecka med övernattningar på annan ort. Arbetstiderna och körningarna varierar. Du kommer att färdas längre sträckor och även jobba under olika tider på dygnet. Arbetsuppgifterna är lastning, lossning och transport av bulkgods som cement, kalk, sand, foder med mera.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är driven, noggrann, flexibel och gärna tar eget ansvar. Som alltid inom vårt företag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För tjänsterna krävs:
  • CE-behörighet.
  • Aktuell YKB-utbildning.
Erfarenhet från bulktransporter är meriterande.

Varför Alviks Trafik?
För oss är det självklart att jobba nära och med omtanke om medarbetare, kunder, uppdragsgivare och miljö. Delaktighet är en naturlig del av vardagen och vi är alla med och tar ansvar för helheten, utan prestige och hierarkier. Vi ser alla som lika mycket värda och vi agerar med respekt för den enskilda individen.

Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!
Kom gärna förbi oss på Storheden i Luleå så att vi får träffa dig.
Vill du skicka in en ansökan gör du det till Alviks Trafik AB, Alviksvägen 87, 975 93 Luleå.
OBS! Skriv tydligt i din ansökan vilken "tjänst + placeringsort" din ansökan gäller. Om du skickar per post märker du kuvertet med "Ansökan". Du kan också mejla till ansokan@alvikstrafik.se

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan senast idag.

För frågor om tjänsterna kontakta:
Robert Lundkvist 070-0920-25 71 40.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.alvikstrafik.se
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Alviks Trafik är ett av Norrbottens ledande transportföretag med 30 bussar, 60 lastbilar och 100 anställda. Det började redan 1920 när Albin Åström körde mjölkkannor och bybor mellan Alvik och Luleå med sin ombyggda T-Ford. Med tiden köpte han in en buss och en lastbil. Sedan har utvecklingen bara fortsatt. Idag är vi en hel koncern (Alviks Service) där även NEX Travel ingår. Hela koncernen omsätter över 430 miljoner kronor och har 150 anställda. Trots att vi vuxit rejält finns huvudkontoret fortfarande i Alvik och det är fortfarande familjen Åström som äger och driver bolaget. Och precis nu som då är vår affärsidé att med hög kvalitet och kunden i centrum utföra person- och godstransporter. Något som vi kommer att fortsätta med i säkert 100 år till!