Försäljningschef inom Bygg till Ahlsell

Försäljningschef inom Bygg till Ahlsell

Vi söker en försäljningschef inom Bygg till framgångsrika Ahlsell Övre Norrland, som vill driva och utveckla försäljningen vidare.

Med engagemang och ett coachande sätt leder och utvecklar du personal,och kunder mot fortsatta framgångar. Du kommer leda ett team med 11 engagerade medarbetare som drivs av försäljning och att hjälpa Ahlsells kunder till en lättare vardag. Förutsättningarna är på topp med landets nöjdaste kunder och medarbetare som trivs på jobbet! Är du redo att ta vid när nuvarande chefen går vidare inom Ahlsell?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
 • Bli ledare hos Ahlsell - ett bolag med personlig service som gör det enklare för våra kunder att vara proffs
 • Försäljningsansvar för hela segmentet Bygg inom region Övre Norrland med butiker och kontor i Umeå, Skellefteå, Piteå, Luleå, Gällivare och Kiruna
 • Få leda verksamheten med stor frihet mot nya mål
 • Ingå i en engagerad ledningsgrupp som jobbar tillsammans mot gemensamma mål
 • Fina utvecklingsmöjligheter inom Ahlsell
 • Generöst förmånspaket och tjänstebil
 • Öppen placeringsort utefter vad som passar dig
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
 • Resultatansvar för segment Bygg i region Övre Norrland med utmanande mål för försäljningen
 • Personalansvar där du coachar och stödjer medarbetare för att de ska lyckas med sin försäljning
 • Tillsammans med teamet arbetar du strategiskt för att utveckla och finna nya affärer i regionen
 • Bidrar i kundarbetet genom kundbesök och olika kundevenemang
 • Bidrar i ledningsgruppen för regionen med kunskap och engagemang
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som Försäljningschef Bygg driver du tillsammans med dina medarbetare på de olika orterna i regionen försäljningen inom segment Bygg. Med affärsmannaskap och ledarskap bidrar du till gruppens fortsatta utveckling med nöjda medarbetare och nöjda kunder. Du kommer resa runt i regionen både för att möta kunder, medarbetare i teamet och olika gemensamma möten och aktiviteter.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som brinner för att utveckla och motivera människor runt dig. Du har erfarenhet av en ledande roll inom försäljning mot professionella kunder (B2B) och du har erfarenhet av bygg i form av försäljning, tillverkning eller utförande av byggtjänster.

För att lyckas i rollen tror vi att du på ett öppet och ansvarsfullt sätt coachar och vägleder dina medarbetare så att de lyckas med sin försäljning. Du kommunicerar enkelt och tydligt, har ett övertygande sätt och leder gruppen genom goda exempel. Du har vana att jobba mot mål och med uppföljning både för egen del och för medarbetare.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Helena Björk
Telefon 0709-513569
Område Luleå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 26 feb 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/