We are hiring: come grow with us!

We are hiring: come grow with us!

Vi anställer: kom och väx med oss!

Vi har just öppnat vår dörr för affärer och vi letar redan efter anställd nummer 4, 5, 6 och därefter! Häng på och låt oss växa tillsammans.

Så vem är vi?
Vi är Sinetiq. Vårt namn kommer från en kombination av orden "system, integration och intelligens". Även om vi precis startade vårt nya företag så har vi mer än 17 års erfarenhet av systemintegration, med hjälp av tjänsteorienterad arkitektur och praktisk utveckling av komponentbaserade system. Vi arbetar med både nationella och internationella kunder och med vår unika expertis hjälper vi dem att öka sina vinster och stärka deras konkurrenskraft genom att låta dem fokusera på sin kärnverksamhet.

Som en viktig del av vår egen verksamhet startar vi också ett kompetenscenter inom systemintegration och tjänsteorienterad arkitektur i nära samarbete med universitet och andra toppkompetenser över hela världen. För att göra detta kommer vi både att följa de senaste trenderna och sätta nya när vi driver både teknik- och marknadsfrågan.

Men nog om oss. För just nu är vi mer intresserade av dig!
Brinner du för systemintegration och tjänsteorienterad arkitektur? Kan du få system att prata med varandra och leverera avancerade lösningar till våra kunder? Är du samtidigt passionerad i din personliga utveckling och redo att påverka både ditt eget och företagets fokus och utveckling?
Vi anser att personlig utveckling och att ha kul på jobbet har högsta prioritet. Vi vill att du ska växa tillsammans med de bästa inom systemintegration och tjänsteorienterad arkitektur. Vi strävar också efter att låta dig skapa din egen roll genom att arbeta med intressanta uppdrag som driver din personliga utveckling i en sund balans med ditt privatliv och dina ambitioner.

Att arbeta med oss kan (om det är din grej) också ta dig ut i världen när vi deltar och bidrar till utställningar, mässor och konferenser över hela världen. Vi är baserade i norra Sverige, men vår verksamhet är internationell och vi har kompetens i världsklass för att säkerställa vårt erbjudande.

Och nu några detaljer om de roller vi letar efter.

Systemarkitekt
Systemarkitekten på Sinetiq ansvarar för ett antal uppgifter inom integrationsdomänen. En viktig uppgift är att omvandla kundernas krav till en flexibel, utbytbar och kostnadseffektiv systemlösning, oftast ett system av system. Systemarkitekten bygger vanligtvis inte programvarulösningar utan integrationslösningar.

Systemarkitekten har oftast en bakgrund inom mjukvaruutveckling. Eftersom domänen är en kombination av områdena programvaruutveckling, infrastruktur och "middleware", bör en systemarkitekt känna till bland annat tjänsteorienterad arkitektur, systemintegration och datakommunikation.

Systemintegratör
Systemintegratören på Sinetiq skapar system av system hos kunden. Denna person utför integration av befintliga system i nya orkestreringar, integration av nya komponenter i befintliga system och integration av helt nya system. Integrationen är relaterad till både systemutveckling och testning, i fasen när alla komponenter i en lösning kopplas ihop och börjar utföra sina uppgifter. Systemintegratorn omkonfigurerar också ett system när nya krav ska hanteras med hjälp av den inbyggda flexibiliteten.

Så, om detta känns som platsen för dig, vänligen skriv en rad och berätta om dig själv och dina passioner. Och om du har ytterligare frågor, tveka inte att ställa dem till oss.

Kontakt
CEO & Head of Sales: Karl-Johan Gramner, karl-johan.gramner@sinetiq.se +4670-524658

Mail: info@sinetiq.se
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 16 aug 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.