Utvecklingschef Luleå till Metria

Utvecklingschef Luleå till Metria

Utvecklingschef Luleå inom GIS och GIT

Nu söker vi dig som vill vara med och leda vår grupp inom IT-utveckling i Luleå. Har du tidigare erfarenhet av ledande befattning inom IT och även ett intresse för GIS, och GIT? Då ser vi fram emot din ansökan!

Utvecklingschef IT/Systemutveckling
Som Utvecklingschef ansvarar du för att skapa en effektiv leverans genom att leda, utveckla och coacha dina medarbetare samt att säkra ett optimalt och lönsamt utnyttjande av kompetenser och resurser i din arbetsgrupp. I dagsläget består gruppen av ett 20-tal medarbetare varav både juniora och seniora Systemutvecklare, en GIS-konsult och en Verksamhetsutvecklare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att:
 • Definiera, planera och säkra kort- och långsiktiga kompetens- och resursbehov inom ditt ansvarsområde
 • Leda och utveckla medarbetarna i gruppen samt tillhörande personalansvar
 • Bilda leveransteam för att möta våra kunders behov samt säkra beläggning (budget-/resultatansvar)
 • Driva effektivitets- och kvalitetsförbättringar för att säkra såväl nöjda kunder som lönsamhet för Metria
 • Vara ett stöd till vår sälj- och marknadsorganisation såväl i internt offertarbete som vid kundmöten samt att aktivt driva mer- och nyförsäljning för att nå uppsatt säljmål
 • Driva och uppmuntra innovation i alla dess aspekter (teknologi, effektivitet, processer osv)
 • Delta i interna styrgruppsarbeten för att stödja strategiskt arbete, kunduppdrag och projekt
 • Driva förbättringar av arbetsmetodik, verktyg och processer samt säkra att det görs på ett så likartat och framtidssäkert sätt som möjligt för olika uppdrag
Som Utvecklingschef rapporterar du till vår Affärsområdeschef för GIS/GIT samt ingår även i ledningsgruppen för affärsområdet. Tjänsten är placerad i Luleå. Resor i tjänsten förekommer.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har:
 • Minst 10 års relevant arbetslivserfarenhet varav önskvärt ett par år i en ledande befattning inom IT/Systemutveckling.
 • Dokumenterad erfarenhet av att driva utveckling med agila metoder
 • Relevant akademisk utbildning
Som person är du öppen, flexibel och kommunikativ. Du trivs med att arbeta i en komplex miljö med många parallella arbetsuppgifter och är van vid att behöva prioritera. Vidare är du en erfaren ledare som arbetar för en god stämning i din grupp genom att coacha, driva, utveckla, leda och entusiasmera dina kollegor och medarbetare. I ditt ledarskap är du stabil, pedagogisk och självgående. Du agerar flexibelt, serviceinriktat och i enlighet med vår värdegrund i kontakten med såväl dina kollegor som Metrias kunder. Du har goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift.

Ansökningsprocessen
Metria söker engagerade och duktiga medarbetare som kan sitt område. Vi lägger stort fokus vid din personlighet och hur du med din erfarenhet och kunskap kan komplettera oss.
Sista ansökningsdag är den 7 juni 2020. Vi kommer att gå igenom ansökningar och intervjua kandidater löpande, så vänta inte med din ansökan. Placeringsort är Luleå, tjänsten är tillsvidare och start sker enligt överenskommelse.

Vilka är vi på Metria?
På Metria är vi cirka 300 medarbetare som tillsammans kan allt om geografisk information. Vi har både bredden och djupet och vår spridning över landet gör att vi alltid är nära våra kunder. Genom att förädla, visualisera och paketera den data som är viktig för våra kunder, hjälper vi dem att ta fram beslutsunderlag som gör deras affär mer effektiv och stabil. Det är vårt sätt att bidra till ett hållbart samhälle.

Vår ambition är att våra värdeord mod, respekt och nyfikenhet ska vara vägledande i vårt arbete och att vi tillsammans skapar förutsättningar för en arbetsplats där vi är affärsmässiga och innovativa.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Anna Roslin via 073 684 77 48

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, IT-Chef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.