Teknisk säljare till John Crane

Teknisk säljare till John Crane

Teknisk säljare sökes till John Crane

Vill du arbeta i en betydelsefull roll med både teknik och försäljning? Är du redo att anta utmaningen och växa tillsammans med ett globalt teknikföretag, John Crane? Har du tekniskt intresse och drivs av att göra affärer? Då är tjänsten som teknisk säljare rätt för dig.

Om tjänsten
Som teknisk säljare arbetar du med bearbetning av kunder mellan Örnsköldsvik och Kiruna. Du kommer att arbeta proaktivt för att marknadsföra våra produkter samt för att möta kunders krav och efterfrågan på bästa sätt. Ditt främsta fokus kommer att ligga på att driva försäljningen framåt och hitta nya möjligheter för oss och våra kunder; nya som befintliga. Detta är en tjänst där du får vara med och påverka ditt arbete och ta ett stort ansvar. Du planerar, genomför och följer upp kundbesök och du arbetar uppsökande utifrån försäljningsplan. I tjänsten ingår resor och du utgår från din hemort och har tillgång till tjänstebil.

I din roll som teknisk säljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
Försäljning
Kundkontakter
Uppföljning

Om dig
Vi söker dig som är tekniskt nyfiken och relationsbyggare. Du gillar utmaningar och har ett stort kundfokus. Affärsmässighet är en självklarhet för dig och du har lätt för att skapa förtroende hos kunderna. Du är troligen högskole-eller civilingenjör eller annan relevant påbyggnadsutbildning, du kan även ha motsvarande arbeslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom teknisk försäljning. Vidare har du god datorvana (MS Office) och är van att dokumentera. Du talar och skriver både på svenska och engelska. Vidare ser vi att du har ett starkt kund- och resultatfokus och att du är ordningsam och strukturerad. Du har lätt för att fatta beslut och känner dig bekväm i förhandlingssituationer. Du trivs med att arbeta självständigt likväl som i grupp.

Viktigt för tjänsten är:
Relevant utbildning inom teknik eller arbetslivserfarenhet från tekniskt arbete
Erfarenhet från försäljning
B-körkort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om John Crane
John Crane tillhör den globala teknikkoncernen Smiths Group och i Sverige är företaget organiserat tillsammans med Danmark, Norge och Finland under John Crane Nordic.

John Crane designar, tillverkar och marknadsför mekaniska tätningar, axelkopplingar och tillhörande produkter, främst till branscher inom olja & gas, kemiteknik, läkemedel, energi, massa & papper samt gruvor.

John Crane Sverige har sitt huvudsäte i Göteborg. Vid huvudkontoret finns försäljningsavdelning, vår tekniska supportavdelning, service, utbildnings- och renoveringsverksamhet samt lager.

John Crane Sverige har även försäljningskontor i Älvsjö.

https://www.johncrane.se

Om anställningen
John Crane har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

John Crane erbjuder dig:
Tillsvidareanställning som påbörjas med sex månaders provanställning
Tjänstebil
Fast lön samt utöver det bonus

Om ansökan
Tjänsten har start enligt överenskommelse och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i vår rekryteringsprocess är en personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
AnnaMaria Karlsson via 073-684 71 99
Välkommen med din ansökan!

Sökord
teknisk säljare, utesäljare, teknik, försäljning, egen bil, industrin, luleå, umeå, skellefteå, norrbotten, piteå, västerbotten, resande säljare, John Crane, Adecco,Sales engineer, technology, sales, company car, industry, mechanical engineer,
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 19 apr (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.