Takstolstillverkare till Arvidssons Takstolar

Takstolstillverkare till Arvidssons Takstolar

Är du en person med driv som vill ingå i ett team där din insats räknas? Vi söker engagerade takstolstillverkare till Arvidssons takstolar i Luleå!

Om tjänsten
I en modern, ljus och väldisponerad fabrik arbetar du med industriell tillverkning i trä i nära samarbete med glada kollegor. Du arbetar stationbaserat med varierande arbetsuppgifter. Du arbetar med takstolstillverkning, panelbearbetning och andra tillhörande uppgifter. Ingen takstol är den andra lik så här kommer du få användning av dina kunskaper i ritningsläsning. Dina arbetstider är 7-16.

I din roll som Takstolstillverkare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Takstolstillverkning
  • Ritläsning
  • Lagarbete
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av någon form av industriarbete. Kunskaper i ritningsläsning samt truckkort är meriterande. Som person är du social och kan med vilja och lätthet sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Du är engagerad och ambitiös och du känner en stor stolthet över ditt arbete. Du drivs av att samarbeta mot gemensamt uppsatta mål och för företagets bästa.

Viktigt för tjänsten är:
  • Engagemang
  • Samarbete
  • Social och kommunikativ förmåga
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Arvidssons Takstolar
Arvidssons Takstolar är en ledande tillverkare inom tillverkning av takstolar i trä i Sverige med en årsvolym på ca 40 000 takstolar. De har en nybyggd fabrik, med en modern maskinpark för att säkerhetsställa en hög kvalité och effektivitet, på industriområdet Tuvåkra i Gammelstad, Luleå.

Läs gärna mer på http://takstolar.nu/

Om anställningen
Tjänsten som Takstolstillverkare är ett konsultuppdrag med start 23 april 2019. Uppdraget är på ca 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

För rätt person finns möjligheter till att tjänsten övergår till en anställning hos Arvidssons Takstolar.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sofia Liljebo på 0920-27 10 70.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Takstolstillverkare, Träindustri, Arvidssons Takstolar, Adecco, Luleå
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 apr (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.