Systemutvecklare Metria

Systemutvecklare Metria

Systemutvecklare till Luleå

Nu söker vi dig som vill arbeta som Systemutvecklare hos oss och bli en del av vårt team i Luleå. Våra utvecklingsteam bygger effektiva komponenter till våra tjänster och lösningar och arbetar i nära dialog med våra kunder för att fånga upp rätt behov och säkerställa en bra användarupplevelse och rätt nytta. Under 2020 satsar vi mycket på innovation där du kommer att få utrymme att utvecklas. Har du utbildning inom området, och några års erfarenhet i rollen som utvecklare? Då ser vi fram emot din ansökan!

Systemutvecklare på Metria
Som Systemutvecklare hos oss får du möjligheten att arbeta i något av våra agila team med nyutveckling, förvaltning, vidareutveckling och kvalitetssäkring av geografiska IT-lösningar. Vi utvecklar Webbapplikationer och mobila Appar med bakomliggande produktionssystem för geografisk data, där vi också hanterar driftsplattformarna hos oss. Vi tillhandahåller såväl kundspecifika system som s.k SaaS-lösningar (som vi bygger på vår egen plattform).

Du kommer ingå i ett utvecklingsteam och där bidra till teamets arbetsuppgifter och gemensamma mål som bland annat innebär:
  • Utveckling av våra kunders IT-lösningar
  • Utveckling av Metrias egna produkter och tjänster
  • Leveransansvar för de produkter vi utvecklar så de blir lätta att underhålla och håller hög kvalitet
  • Säkerställa hög kvalitet i våra rutiner och processer och att vi arbetar med ständiga förbättringar
  • Ta ansvar för såväl din egen utveckling och även verka för att teamets gemensamma långsiktiga kompetens och leveransförmåga stärks
Vem söker vi?
Vi söker dig som har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom datateknik eller datavetenskap, alternativt likvärdig kunskap inhämtad på annat sätt, samt minst 3-5 års arbetslivserfarenhet inom utveckling.

Vi tänker oss att du har ett genuint intresse av systemutveckling, gärna med intresse och erfarenhet av agila metoder (inkl. DevOps). De kompetenser vi främst söker är inom Java/JavaScript/Angular, Webbutveckling och/eller utveckling i C# .NET. Om du har kompetens, eller vill utveckla din kompetens hos oss, inom design- och lösningsfrågor är även det ett plus!

Som person är du lyhörd och noggrann. Du har ett sinne för detaljer och en naturligt positiv inställning. För att lyckas i denna roll ser vi att du är lösningsorienterad och gärna jobbar tillsammans med andra i ett team. Du tycker det är självklart att dela med dig av din kompetens och demonstrerar gärna projekt och lösningar för andra, både kunder och kollegor.

Ansökningsprocessen
Metria söker engagerade och duktiga medarbetare som kan sitt område. Vi lägger stor fokus vid din personlighet och hur du med din erfarenhet och kunskap kan komplettera oss.

Sista ansökningsdag är 14 juni 2020. Vi kommer att gå igenom ansökningar och intervjua kandidater löpande, så vänta inte med din ansökan. Personlighetstester kan komma att genomföras längre fram i denna rekryteringsprocess.

Kontakt
För mer information om tjänsterna, kontakta rekryterande chef:
Daniel Jannok, telefon: 070-365 97 17

Fackliga representanter: Sveriges Ingenjörer, Henrik Bylund, telefon 010-121 81 17
Unionen, Per-Åke Jureskog, telefon 010-121 84 83

För information gällande rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult:
Anna Roslin, telefon: 073 684 77 48

Vilka är vi på Metria?
På Metria är vi cirka 300 medarbetare som tillsammans kan allt om geografisk information. Vi har både bredden och djupet och vår spridning över landet gör att vi alltid är nära våra kunder. Genom att förädla, visualisera och paketera den data som är viktig för våra kunder, hjälper vi dem att ta fram beslutsunderlag som gör deras affär mer effektiv och stabil. Det är vårt sätt att bidra till ett hållbart samhälle.

Vår ambition är att våra värdeord mod, respekt och nyfikenhet ska vara vägledande i vårt arbete och att vi tillsammans skapar förutsättningar för en arbetsplats där vi är affärsmässiga och innovativa.

Vill du vara med på vår resa?
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 14 juni 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.