Studenter till uppdrag som Butikskonsulent/Retail Consulant

Studenter till uppdrag som Butikskonsulent/Retail Consulant

Är du en person som har lätt för att skapa nya kontakter och bibehålla relationer? Är du dessutom student och vill ha ett flexibelt extrajobb? Då kan detta uppdrag som Butikskonsulent/Retail consultant hos Reduna vara något för dig!

Om tjänsten

Arbetet som butikskonsulent innebär att du säkrar Redunas lanseringar, kampanjer, skyltningar och produktprofileringar ute hos deras kunder i kustregionen. Du är på plats i olika butiker och hjälper till med skyltning av nya produkter såsom bland annat spel, film, elektronik och presentkort. Du ser till att produkterna är på rätt plats och i rätt tid. Du föjer noggrannt upp och utvärderar. Det är ett flexibelt jobb där du har möjlighet att påverka schemat.

Läs gärna mer om Reduna på www.reduna.com.

Om dig

Vi söker en entusiastisk medarbetare som brinner för butiksmarknadsföring och som är duktig på att bygga långsiktiga relationer med dina kunder. Du kommer att vara en ambassadör för starka varumärken vilket kräver att du är en god kommunikatör med social kompetens.

Du är drivande, effektiv, lyhörd och naturligt serviceinriktad med en problemlösares sinne och noggrannhet. Du trivs och utvecklas i en miljö som genomsyras av intensitet och variation där flexibilitet är ett nyckelord. Erfarenhet av butiksmarknadsföring är en klar fördel men inte ett krav då vi utbildar internt.

Vill du jobba med starka och inspirerande varumärken såsom EA Games, iTunes, Playstation eller Universal Sony? Är du villig att utmanas och samtidigt växa? Är du en "social wizard" som alltid kommer med kreativa lösningar? Då kanske det är just dig vi söker!

Viidare ser vi att du har körkort samt tillgång till egen bil.

Detta är ett uppdrag för dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen

Tjänsten som butikskonsulent är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående.
Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.

Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter:

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sofia Liljebo på sofia.liljebo@adecco.se eller 0920-27 10 70.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Retail, Butikskonsulent, Extrajobb, Extraarbete, Student, Reduna, Adecco, Luleå, Norrbotten
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.